Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 復仇者聯盟 6 吋來la (Pg:4加圖; Pg:9蜘蛛俠; Pg 13:雷神)

keeping checking guys if you have time!!!!
今日經開沙斗唔見有,職員仲話未返貨,會唔會間間時間唔同?
avengers2012 發表於 27-5-2012 12:51 AM

一定會 , 而且貨物既種類都會唔同
回復 15# avengers2012

係呀係呀間間都唔同時間同日子番架
太好了仲有希望 :73:
回復  法蘭克

星期五有直頭準la !! 要星期一 28 號上架一定係 25 號番貨, 星期六日唔會番貨, 但TRU無st ...
Assassin 發表於 26-5-2012 11:58 PM

又一斗今日唔見有WOR!! 
I bought in 銅鑼灣斗
銅鑼斗好夜都重有ironman同ca
黄埔斗sold out!:die:
黄埔斗sold out!
anaken 發表於 27-5-2012 11:15 AM

黃埔斗SOLD OUT係正常的 前日已經有師兄話每款得返1隻
岩岩係銅斗入埋該鋪最後一隻IM!!
一點尖斗一報, 成功入手thor, ca, loki, hawkeye, 走時仲有ca, im及hawkeye, 另見一人買左hulk及thor!
一點尖斗一報, 成功入手thor, ca, loki, hawkeye, 走時仲有ca, im及hawkeye, 另見一人買左hulk及thor!
herculesanakin 發表於 27-5-2012 12:57 PM

基本上. 大大已經入齊:ice:
唉!琴日係荃灣斗斗見到不過無錢買,今朝再去已經無晒sosad
回復 26# cmf12
哈哈, 算係啦! 對hulk 冇咩興趣, 嫌佢同其他avengers size唔岩比例!
回復  cmf12
哈哈, 算係啦! 對hulk 冇咩興趣, 嫌佢同其他avengers size唔岩比例!
herculesanakin 發表於 27-5-2012 01:21 PM

岩岩打去九龍灣同寶琳既分斗問... 寶琳得返IM (我覺得質素麻麻.PASS)  九龍灣就SOLD OUT...........:die:
你地估星期一仲有冇新貨?