Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 另人汗顏的收藏

All of us are collecting / playing toys. There is no need to "汗顏" at all.  And just side track a bit, I don't think Mr. Koo is really so called "神級"...no offense... :64:

Anyway, just enjoy collecting/playing toys is enough
講真。。。。

唔叫。。。。。。。。亦唔見得有咩特別 。。。。你搵下一個叫SOH既美國collector。。。佢玩左4個月。。。。你有既佢都有。。。。另加一堆搵人custom既items 。。。。

最特別就係地方大。。。。。當你好似我咁成日同外國玩家交流。。。。見得多呢D地價平地方既好優勢。。。。。就只會講句

住係D地平,地方未係點發展既人真好。。。。

下次要寸,係香港山項,NY Upper East Side, 買間過億既屋轉做display先返來啦。
作為香港區既佳麗。。。。FREEMAN大大應該多發功的說 :)
大大, 這裡是租用工廠大廈嗎?
希望樓主成熟唔好再出這些幼稚及帶有歧視性的post啦:o
財力是最基本的因素:67:
$真係萬能~~~~~真係令人之羨慕
想睇要收入場費嗎:50:
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$:50:
原來lee間只係台北一間玩具館.

https://www.facebook.com/#!/medi ... 11480152&type=1

我之前留言有講明係「以為」。所以各位吾好誤會兩位係同一人吖。
隔離討論區「內地分支會長-廣濶的宇宙」,係一位喺網絡世界亦懂尊重人、友善又無私分享嘅內地玩家,係係吾關事~ 絕對不是
「開呢一個post果位仁兄」。

因為「開呢一個post果位仁兄」不時copy人哋分享(宇宙兄亦係其中),曾經令我混淆咁解。

sounds like showing off money more than sharing your collection.

you will never get the respect and no one will like to share your happiness.
$$$$$$$$$$$$$$$

係香港如果有一個咁大既空間, 可以算是中產人仕了
回復 75# 龍珠迷
搵兩三萬叫中產架喇
尼隻叫富豪喇~~~~~