Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 另人汗顏的收藏

其實我覺得個標提想比人什麼意思呢?

好多正玩具?
好多大件玩具?
or 有好大地方display ?

老真只看呢到d相...可能好多TD大大都有咁多or 多過佢 ( 可能有幾個mini 倉)...只係冇位display ja. :38:

當有咁上下有$......display 可能唔係玩玩具..係玩古董:71:
在台灣論壇看到原post,是一個就開張店舖擺設來的
頭像被屏蔽
Grtezky99 ~隔黎台爆坐你就係內地既"廣闊的宇宙"身份~真的嗎?!
雷奧 發表於 6-8-2011 12:40 AM

根本就係同一個人.
Grtezky99 ~隔黎台爆坐你就係內地既"廣闊的宇宙"身份~真的嗎?!
雷奧 發表於 6-8-2011 12:40 AM

原來內地人, 怪不得開口埋口香港人乜香港人物.
樓主 just FYI, they are looking for you. Kindly reply as below. :57:

> 果一位「Gretzky99(係吖! 我點名話緊你吖)」.....
http://hkfigureclub.com/forumn/forum.php?mod=viewthread&tid=11181&extra=page%3D1&page=5
原來內地人, 怪不得開口埋口香港人乜香港人物.
BigOil 發表於 6-8-2011 01:01 AM

請大家要睇清楚成段留言...

SUM兄已經講左唔係同一人...
http://hkfigureclub.com/forumn/f ... 550&fromuid=959
請大家要睇清楚成段留言...

SUM兄已經講左唔係同一人...
MAX 發表於 6-8-2011 03:52 AM

Thks!
頭像被屏蔽
:66:有錢可以冇意識狂買.......
頭像被屏蔽
thx for sharing!
再一次叫香港 '收藏家' 羨慕...... 尤其收藏空間...
roystoy 發表於 5-8-2011 12:00 AM

空間...........有錢有空間............如果我人工後面加4個零
咁既空間, 小事一則~ HAHAHAA~~~~~~~~~~
99兄~再係咁~你好難再係TD立足~不如你自己現身解釋啦~為你好~~

or見你咁有熱誠~我係第2個台比個玩具榮譽 ...
雷奧 發表於 6-8-2011 09:34 AM

師兄唔洗擔心....佢潛幾日水會浮番上黎架la......次次都係咁上下.....無事既.....:!
頭像被屏蔽
佢有開新post只係低調左,其實咪幾好,佢d料又快又多,係人衰夾口臭…佢低調d係td友之福