Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 電擊限定R1+R2+R3+SRX+天上天下無敵劍

呢只简直系神一样嘅存在。。。无论size,战斗力,抑或价钱....
心中有愛就行了^^
我認為玩具的價值不能光用材質衡量
況且也不可能每款想要的在有生之年都能等到出超 ...
九郎 發表於 1-6-2011 06:21 PM

咁又係既,正如我自己都訂左隻成千蚊既膠figure,都唔可以有口話人冇口話自己......:72:
不過我比較同意你呢句"玩具的價值不能光用材質衡量",所以我見好多ching都話想有更多og既機體出o係sr合金條line,我就不敢苟同,畢竟而家sr合金有高度限制(好似係?)我唔想同古鐵同自己一樣咁高既soulgain響度對打(除非跟古鐵比例黎出+高可動),係膠定係鐵只係其次,高可動先重要,老實講我真係唔想買一舊真係唔識郁既鐵,所以我寧願係琴吹屋出,最近琴吹屋d機戰模型可動性都高左好多了
呢一隻真係好野黎架~
開盒到合體完成果一刻~自我感覺真係好熱血~哈哈~~
呢個系列好似停左呢!我都完全放棄左
I can sense your 熱血!:71: