Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 電擊限定R1+R2+R3+SRX+天上天下無敵劍

I only played it once then displayed it in SRX. Form.
我都未試過變SRX,因為實在太複雜啦!
通常三隻全拿出來後,老婆都差吾多返來:die:
合體過程約兩個小時
:Q
合體過程約兩個小時
ygat2005 發表於 29-5-2011 09:25 PM

第一次嘛
不過也因為說明書不夠詳細所致
拆的時候說明書只跟你說哪裡要拆,不會跟你說怎麼拆
所以拆的時候很怕施力不對而損傷零件
SUPPORT & LIKE x 100~~~
自從這電擊限定後就再沒有真正合體的SRX啦~~~ :79:
SR超合金做不到設計師花盡心思的合體設計, 快d出超合金魂啦~!!:79:
SUPPORT & LIKE x 100~~~
自從這電擊限定後就再沒有真正合體的SRX啦~~~
SR超合金做不到設計師花盡心 ...
ToyKnife 發表於 29-5-2011 09:30 PM

出在超合金魂還比較有可能有完全變形
不過既然萬代都跟單眼社開始合作了
說不定單眼社更有機會才是
不過就算是哪一種,價格應該也不會低到哪裡去
尤其是單眼社的價格...!@#$
我覺得合金魂實出...  只係時間既問題

等呀!
我覺得合金魂實出...  只係時間既問題

等呀!
呂品器 發表於 29-5-2011 10:07 PM

是。今年是機戰20周年。今年不出,也有可能在明年上半年出。
出在超合金魂還比較有可能有完全變形
不過既然萬代都跟單眼社開始合作了
說不定單眼社更有機會才是
...
九郎 發表於 29-5-2011 09:34 PM

半眼D野算啦...講真佢D完全變形又真係太完全了...變得無哂美感...
    再者...佢出...個價夠買返呢隻電撃o既絕版炒貨囉...
alpha先有srx
114639 發表於 29-5-2011 09:17 PM

SRX 首次出現係PS 1996年的「新超級機械人大戰」以正常比例登場的原創機體。
之後先到ALPHA∼
SRX真的很強大啊.:71:
神物:71::71::71:
我都未試過變SRX,因為實在太複雜啦!
通常三隻全拿出來後,老婆都差吾多返來
mkyfk 發表於 29-5-2011 09:24 PM

X 2
Never combine since I bought it when it out!
真係好正!
好正又好貴......
合體好煩......:Q
回復 19# ygat2005

如果吾是有啲以換件形色變形,我想三四小時變形一啲都吾出奇:67: