Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 電擊限定R1+R2+R3+SRX+天上天下無敵劍

我比較在意後面隻雪霸...好靚...

The plastic of SRX is different. The joints are looser, so the grip is not strong enough. Besides the sword is nearly 1 feet long, if you still remember physics, the torque on hand would be too large. It may be able to hold the sword for a period of time, but the joints will be loosen sooner or later. The sword is painted by green spray and it will break if it drops.

For bandai soc if really, same thing may happen unless there is a fist made for holding sword.
我就同佢死過!!!
zeven 發表於 30-5-2011 05:46 PM

HAHA, Let me know if this really happen!! I will die with it anyway~~ :35:
真心請教:

其實如六神合體同宇宙大帝都企得穩拎倒劍...  點解大家覺得SRX會有問題既?

P.S.  查 ...
呂品器 發表於 30-5-2011 05:57 PM

GGGG大大解釋了~ 而且呢, 我們一些想(只是想...)佢出超合金魂版的, 都想佢出R-Gun, 而R-Gun本來就係一隻獨立機械人, 用隻手舉起另一隻機械人...我心裡是十分想有可能的~~~~~:$
可是有點超現實..... :56:
後面有黑getter:D
Thanks 賜教...:64:

不過都係把劍姐!影完相咪放番低囉!:shy:
應觀眾要求,增加合體照片
合體過程約兩個小時
電擊 ...
九郎 發表於 29/5/2011 15:34

BTW, did you get at ANT?

If true, I was behind you when you were checking the kit.
BTW, did you get at ANT?

If true, I was behind you when you were checking the kit.
genesicgaogaiga 發表於 31-5-2011 09:45 AM

這是日本朋友寄放在我這的^^
呢隻堅野, 四千幾蚊 !
比後面的重gun更勁 !
呢隻堅野, 四千幾蚊 !
比後面的重gun更勁 !
Kel_Kel 發表於 31-5-2011 08:30 PM

照片後面在SRX後面那些更勁:43:
有EX黑三一+紅三一的全武裝版本以及KONAMI合金天元突破
4千幾蚊買堆膠,我真係覺得唔多抵,總係覺得可以以呢個價錢買堆鐵返黎,只要有耐性等......
呢一隻係傳說中的SRX
想當年要訂先有,有錢都冇用
4500有一定要,不過最少都要5000蚊
熱血期待出超合金魂
4千幾蚊買堆膠,我真係覺得唔多抵,總係覺得可以以呢個價錢買堆鐵返黎,只要有耐性等......
天威勇士 發表於 1-6-2011 01:29 AM

心中有愛就行了^^
我認為玩具的價值不能光用材質衡量
況且也不可能每款想要的在有生之年都能等到出超合金
細細個玩GBA 機戰OG就識得佢
可惜個價太貴 唔岩我D學生哥玩
小弟自己都有一隻 合左體真係超巨型
而且非常重:43: