Toysdaily 玩具日報

查看: 32627|回復: 31

[玩具報告] 雪之崩!!!!—ROBOT魂 GUNDAM AVALANCHE EXIA 完全玩評報告

之前都有影開EXIA,隻隻都有影,無理由呢隻唔入架.....好,入埋佢~結果感覺唔錯~雖然未叫得上係最佳既MS系列,不過不失啦,無失望無驚喜~~:58:

配件都係指定動作啦,所以唔多講了。

本身做得幾雄偉,唔錯,上色都算係唔錯。最大改進係係個口度,D黑色位跟得足左~~:71:

由於全副武裝好難影,所以都係卸甲先~~
:51:

整體做到隻野起哂角,感覺真係唔錯~~(可能同佢既本體做得好關啦)
:)

整體而言,成隻野個DESIGN真係唔錯,不過就真係少左D驚喜。由於小弟唔係好熟雪崩啦,所以真係俾唔到評論。由玩上手既感覺而言,真係算係唔錯,大家都不妨一入啦~~:love:

同場加影~~~~

想睇多D R魂報告,請到小弟既BLOG:http://hk.myblog.yahoo.com/kkkiii0079/article?new=1&mid=1947

白騎士~~~~~~

同埋順手回顧一下其他EXIA~~~

很華麗的示範!咁高程度的關節不錯:52:
令動作:71:
大大介唔介意幫佢同普通EXIA影張合照? THX~
回復 4# Squall

最近未有時間啦,四隻一齊合照又要影得型~~~有d難度,因為工作位置大小有限啦~^^~
:71::71:在下都入晒4隻
:)thanks for sharing
Support....Support....:71: :71:

我宜家仲玩緊隻GM白狗貼緊水貼...........

依隻太重型唔多like...我都想買隻exia玩下......

回復 8# cfmok2003

d水貼好正,另外,大家拿番個補件未?
個個補件加埋一齊~~買一送一既r魂,真係抵~!!!!
回復  cfmok2003

個個補件加埋一齊~~買一送一既r魂,真係抵~!!! ...
kkkiii0079 發表於 26-5-2011 02:39 AM

我walk in 買的冇訂到,享受唔到買一送一:56::56:
回復 10# cfmok2003

我去買架都係,之後問番原鋪,佢話有貨番來,之後我都拿到隻補件~~~
請問補件係乜?
回復 12# stonekeung01

成隻gm sniper啦~~
依家阿虎有得拍緊~~
回復  cfmok2003

個個補件加埋一齊~~買一送一既r魂,真係抵~!!! ...
kkkiii0079 發表於 26-5-2011 02:39 AM

I got it in AnimaXX but need to paid $60 for delievary charge.  :(

And, add marks for your great post!  :)  I will not buy this cause I have 2 Exia (R and Trans-AM) is really enough for me!  :)
頭像被屏蔽
酷爆!十卜! :71: