Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 雪之崩!!!!—ROBOT魂 GUNDAM AVALANCHE EXIA 完全玩評報告

正~ :71:
呢隻我都買左未影,
但係我諗呢隻會好難影,因為要諗咩pose配咩武器:69:
Exia本體設定好夾R魂既關節設計.....可動能力高強,但呢隻就俾一身巨甲影響左少少

不過都好正~!!
I got it in AnimaXX but need to paid $60 for delievary charge.  

And, add marks for your gr ...
Douglas.M.Saint 發表於 26-5-2011 07:34 AM

佢地安排速遞送比你  ??
頭像被屏蔽
Better than official photos~~:$:$
十卜,睇落去都值得一入
回復 14# Douglas.M.Saint

我個隻俾左15......~~大大個個收得幾貴
回復  Douglas.M.Saint

我個隻俾左15......~~大大個個收得幾貴
kkkiii0079 發表於 26-5-2011 01:10 PM

$15 is Naught GXX?  :47:

佢地安排速遞送比你  ??
chal 發表於 26-5-2011 11:02 AM

Get it in AnimaXX which the shop at Causeway Bay.............. :(
回復 23# Douglas.M.Saint

係米青米分啦~~~
我初時都係打個電話去搏一搏,點知真係有,當然要上去拿番隻番來啦~~
遲下整個白狗小隊玩評報告~~~~
買一送一,非常開心~~
大大又發功喇!! 真係好得呢!!!!:shiny:
回復  Douglas.M.Saint

係米青米分啦~~~
我初時都係打個電話去搏一搏,點知真係有,當然要上去拿番隻番 ...
kkkiii0079 發表於 26-5-2011 02:25 PM

原來壞孩子都要收 錢 ( 15 ) ....
回復 25# aeromanCCM

^^大大你買左未呀~
回復 26# chal

我覺得收番個運費都OK既~~~:71:
回復  aeromanCCM

^^大大你買左未呀~
kkkiii0079 發表於 26-5-2011 04:39 PM

唔得呀!! 如果買左佢, 就冇錢買SHF嘅skull crystal喇!!!:help:
Thanks for posting the photos.  Nice toy.  I like it almost as much as Seven Swords.