Toysdaily 玩具日報

查看: 31857|回復: 67

[詢問] 點解我影的玩具相會比人Post左上國際網站

頭像被屏蔽
揚威海外:66:
嘩!!甘大件事,快D去報國際刑警啦
比封e-mail佢呢d相系你,佢而家系盜用緊你作品,
如果佢地有討論區,你大可以以系討論區同佢地講

Haha! 希望你唔係不滿外國網嘅做法啦!如果係,就有同道中人law!
我已經試過幾次,好多師兄反而覺得外國網站登哂我d相,而又不通知我的做法係正常,而且好威!  
我個人就唔認同他們的做法, 不過都阻止唔到佢地!
發現佢地有好多貼都同呢面D師兄"似曾相識":cool:
contact them (from the bottom of the site you provided):
This site and content are copyright © 2011 Entertainment News International - All other rights revert to their lawful owners
This website is provided for the general public as an information and entertainment resource. If you feel this site has infringed on your legal rights, please contact us
本來得到外國/國際關注,是件光宗耀祖的事
而此情況亦在近排出現了幾次了.
但今次佢地好似無將出處即無明兄的linkpost埋出來,只係copy左相.....
今次又好似過分左,有侵犯無明兄之版權...
頭像被屏蔽
這可能是我感覺比人搶野的原因
無明 發表於 25-4-2011 10:47 PM

係偷!!
搶你會馬上知道! 偷係登完出來你先知道!
係圖上面整水印啦……
頭像被屏蔽
…俾人據為己有…的確無咩方法阻止到呢類事件,下次可以加個自己水印
Haha! 希望你唔係不滿外國網嘅做法啦!如果係,就有同道中人law!
我已經試過幾次,好多師兄反而覺得 ...
gumng 發表於 25-4-2011 10:15 PM

係 wo,你上次 send 左 e mail 未??
頭像被屏蔽