Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] THOR 雷神狂熱!再再大加碼!! 北歐神話!!!漫畫造型!!電影新舊玩具! P.4加圖女人Thor!

頭像被屏蔽
Garycharm兄,
首先多謝你撐,終於有人講番句良心話。

"尤其呢個post ,幾位熱情大大o岩o岩撻著,正講 ...
無明 發表於 1-4-2011 08:55 AM

唉, 黑箱xx!!@@!!
唔係動漫資訊嘅問題呀~~ 應該係Marvel vs DC出咗事,離咗題呀:55:
再講,Devil_Fudou兄的
Marvel Universe 3.75" - Dark Avengers vs New Avengers 重現漫畫封面
比我更似動漫Post吧!
無明 發表於 31-3-2011 07:55 PM

咁你係咪想我個post都一齊被move先?:^
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
超正~~~~~~~~~~~
係Marvel vs DC出咗事?
咁即係你連累我?

本主題是講Thor電影玩具的,只不過有關神話中Thor的 ...
無明 發表於 31-3-2011 11:04 PM

係你想轉貼我個Marvel vs DC post過嚟先嘅~:^

冇辦法,之前都試過㗎喇,分支都當係離題㗎
仲有就係版主們要減輕主版嘅流量,所以有小小離題就會move㗎喇
所以我地只好小心d唔好再"離題"啦~~
冇心架
Sorry
無明 發表於 31-3-2011 11:06 PM

其實我個Dark Avengers vs New Avengers post的確曾經被move嚟ACG
因爲版主初頭睇漏眼,睇唔到幅玩具相~ XD
所以相信版主唔係有心玩針對嘅
gumng兄都冇咩點俾人move post啦最近,因爲post入面冇離題嘛
我第二次講,可以買起TD版面的話,我比錢出post!!

唔係錢多,真係睇唔過眼!
無明 發表於 31-3-2011 11:09 PM

俾我就送都唔要喇..... 做版主又冇人工出.... 又多野要顧... 仲成日俾d會員"少"~~ 咪搞我~~:DD
頭像被屏蔽
俾我就送都唔要喇..... 做版主又冇人工出.... 又多野要顧... 仲成日俾d會員"少"~~ 咪搞我~~
Devil_Fudou 發表於 1-4-2011 01:32 PM

呵呵~~~~~~
你..........好公道!
無明 發表於 1-4-2011 06:24 PM

今晚見~~~~~~
頭像被屏蔽