Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] THOR 雷神狂熱!再再大加碼!! 北歐神話!!!漫畫造型!!電影新舊玩具! P.4加圖女人Thor!

頭像被屏蔽
其實,我分唔到official or同人圖!!只當是一種現象來探討一下!
謝指引!
無明 發表於 31-3-2011 12:29 AM

嗯~ 我都估到無明兄你應該都係分唔到~
其實要問我嘅話,我亦講唔到應該點分,我只能話到俾你聽邊d係~

呢d全部都係同人~~ 不過其實post都冇問題嘅~
但最好講明有d會係同人圖~ 等其他新手唔好誤解咗就得啦~~
好正喎容許我引圖嗎?

無明 發表於 31-3-2011 12:34 AM

講Marvel同DC兩個世界開始二合為一, 一定要選一個黎滅亡, 如果唔係就兩個世界一齊滅亡
所以每邊都各自派出一d代表黎對決, 輸既一方就要滅亡

Hulk vs Superman
Captain America vs Batman
Spider-Man vs Superboy
Thor vs Captain Marvel
Storm vs Wonder Woman
Wolverine vs Lobo
Silver Surfer vs Green Lantern
Namor vs Aquaman
Quicksilver vs Flash
Elektra vs Catwoman
Jubilee vs Robin

咁...ironman呢?大紅人ironman冇嘅?
無明 發表於 31-3-2011 12:34 AM

Iron Man當年唔算非常紅
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
無明兄, 好強阿你~~~~~~~~
頭像被屏蔽
回復 83# 無明
擺得係呢度, 俾唔到多d新人認識, 徙晒人地心機. :56:
(好似做埋d唔經大腦既派糖方案) :42:
呢個post 有好多動漫資訊,我都會理解版主轉版o既原因。

不過現實係,呢個版人流真係少好多,
一般版友上o黎除o左主版次版,其他版會好少到,
減少好多人睇到呢個post o既機會。

尤其呢個post ,幾位熱情大大o岩o岩撻著,正講得興起,
有人搏命搵料,有人不嗇賜教。
版主咁快轉版,
大家都知會少好多人睇,就好似一盆冷水照頭淋~~~~
支持;  很好的雷神資料!:71:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽