Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

多謝大佬欣賞
五月重點一入, 可能係合金魂系列last屎一隻

高追SHF V3......><
CombattraV 發表於 10-5-2012 10:32 PM

last~~~唔好呀~~~我仲有好多隻想玩~~~~:help:
Sorry呀, Holam兄我自己&#22000;盒已經唔見哂說明書及宣傳小冊紙, 所以幫唔到你la
CombattraV 發表於 17-5-2012 01:52 PM

唔該V大,等我問下有無其他師兄知先!!
last~~~唔好呀~~~我仲有好多隻想玩~~~~
黑色三連敗 發表於 17-5-2012 05:03 PM

Me too........

五月最後一入...........................

六月小入

Darkness Bunny

$129only, 低呀:71:, 我成日覺得Sky High係照dou火箭人...

7月小入
如果唔係先前平入魔童真係唔會走去後追呢兩父子..............唉:42:, 而家等埋下個月隻限定超西悟空(好似話下個月香港魂展會有)就OK la...

見呢排&#21874;鋪返&#21655;&#21874;倉底貨, 立即入返一盒, 因為之前&#22000;隻GX-50比自己手多多整花&#21655;...........:26: , 好彩終於比我等到平貨, 但其實相比起當初買&#22000;陣個價!)((已經貴&#21655;3魚...................................:67:

好多古董,有d仲好有回憶
好多古董,有d仲好有回憶
超重神cyberx 發表於 8-7-2012 09:04 AM

多謝師兄欣賞:64:
Post一Post小弟&#22021;小毛玩具櫃近照, 希望大家唔好嫌棄啦................:77:

:shiny:佩服佩服!!好正!
7月小入
如果唔係先前平入魔童真係唔會走去後追呢兩父子..............唉, 而家等埋下個月隻限定超西悟 ...
CombattraV 發表於 7-7-2012 07:57 PM

好想入悟飯呀......V大&#22021;珍藏如果係小毛, 相信好多人都只係小小小小小毛咋....:DD
佩服佩服!!好正!
yundai555555 發表於 18-7-2012 02:36 PM

:64:多謝師兄欣賞:77:............
好想入悟飯呀......V大&#22021;珍藏如果係小毛, 相信好多人都只係小小小小小毛咋....
ray文 發表於 18-7-2012 11:04 PM

大佬快&#21874;入啦, 隻色真係ok ga:52:
大佬快&#21874;入啦, 隻色真係ok ga
CombattraV 發表於 19-7-2012 04:12 PM

連日比咁多ching&#22021;毒害, 今日終於入手悟飯喇~:$
連日比咁多ching&#22021;毒害, 今日終於入手悟飯喇~
ray文 發表於 19-7-2012 09:11 PM

恭喜Ray文兄:77:
恭喜Ray文兄
CombattraV 發表於 20-7-2012 02:30 PM

多謝v兄&#22021;提點先&#21873;......隻悟飯咁正一定要入~:43:
多謝v兄&#22021;提點先&#21873;......隻悟飯咁正一定要入~
ray文 發表於 20-7-2012 02:41 PM

唔好客氣, 因為我非常明白後追&#22021;痛苦先咁建議Ray文兄姐, 咁你有冇順手訂埋斯路呀? 我覺得應該ok:71: