Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

眼見數量不多,但當中好多珍品
影武者 發表於 28-1-2010 20:07

事隔咁耐...再睇...都是好震撼
事隔咁耐...再睇...都是好震撼
影武者 發表於 9-10-2011 09:42 PM

Thx 影武者 Dai Dai...

November collection

做咩買番來唔玩?..唔display?..唔拆盒唔掉盒?...玩具買來玩架馬....HOHO:34:
做咩買番來唔玩?..唔display?..唔拆盒唔掉盒?...玩具買來玩架馬....HOHO
老文 發表於 10-11-2011 11:29 AM

Pls take a look to page no.1, I have display some of my collection, but can't display all cos not much place in home now, I think most HK ppl have same situation with me, or U got over 1k ft. for U to display toy? And also, why need to throw my toy box, this is your behaviour maybe, but I belive most toy lover here won't throw their toy box, I believe which is part of box. This is toysdaily forum here, every toy lover can have freedom to post their toy with box or without box here, and why U knew I have not play my toy, U sure? U got CCTV in my home?  if U don't like my post, pls just ignore it in my future, thx.
希望大大唔好介意,我只是多口講吓笑矣,我都好羨慕可以有咁多舊合金!而我就不捨得去買。見到佢地就好多回憶,反而少開盒玩果個其實係我至真,有d全新買回來的,我都唔會拆,仲用包書膠包好供奉tim呀:77:
希望大大唔好介意,我只是多口講吓笑矣,我都好羨慕可以有咁多舊合金!而我就不捨得去買。見到佢地就 ...
老文 發表於 10-11-2011 10:13 PM

It's ok, 可能小弟太敏感啦^^
呢排見到有無敵飛天俠既合金係ins..都好新淨..不過都要8-9舊,結果都係無買到..睇吓當自己有算了:35:
呢排見到有無敵飛天俠既合金係ins..都好新淨..不過都要8-9舊,結果都係無買到..睇吓當自己有算了
老文 發表於 11-11-2011 11:47 AM

呢隻合金真係買小見小ga la,但舊合金而家真係隻隻升仙,只可遠觀lu:cool:
回復 99# CombattraV

咁你有無買無敵飛天俠?..齊唔齊5隻?..其中隻3號見都未見過..好似連日本都少:73:
回復  CombattraV

咁你有無買無敵飛天俠?..齊唔齊5隻?..其中隻3號見都未見過..好似連日本都少:73 ...
老文 發表於 15-11-2011 12:56 PM

無呀,因為細個未睇過,對佢無愛而且肯定係天價品,付擔唔起lu...
樓主!請問盒建造派係邊道入手呀??????
V兄不如玩埋M記RIDER 12", 大大隻又夠味道, 應該沒你玩開果D POPY咁傷. 我最喜歡你的太空西方遊記合金, 希望有朝一日笨大會番出, 題外話E幾個月TIGER&BUNNY 嘅SHF產品都會連環抽擊同好, 11月底我都仲要比隻暗黑BUNNY抽一下, 這支不錯的, 有興趣可入手
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-171883-1-1.html
小弟做咗報告
樓主!請問盒建造派係邊道入手呀??????
holam 發表於 28-11-2011 06:57 PM

灣仔社團入手...........................

V兄不如玩埋M記RIDER 12", 大大隻又夠味道, 應該沒你玩開果D POPY咁傷. 我最喜歡你的太空西方遊記合金, 希望 ...
ZIN 發表於 29-11-2011 04:09 AM

我都好想玩12" Rider 架, 不過一嚟無咁嘅財力, 二嚟無位display, 三嚟我儲親12"嘅朋友都同我講就算而家BM or Medicom12" 衣料幾進步都好, 始終壽命都係短, 但最後個原因先係重點, 我真係好好好好好好鍾意超合金架...:$

Zin兄個報告好正呀:$ , 但我有對normal版已經好滿足lu:73: , Zin兄得閒嚟我個blog交流吓呀 http://blog.yahoo.com/_GC2BBSEM7RL2C7KDVBBMF3F53A/articles/page/1 :64:
樓主個blog好精彩!!!!!!!!好熱血!!!!!!!回憶無價!!!!!:79: