Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

唔好客氣, 因為我非常明白後追嘅痛苦先咁建議Ray文兄姐, 咁你有冇順手訂埋斯路呀? 我覺得應該ok:71 ...
CombattraV 發表於 21-7-2012 01:41 PM

未呀, 應該呢幾日去訂埋~:43:
未呀, 應該呢幾日去訂埋~
ray文 發表於 21-7-2012 02:16 PM

Welldone:71:......................................................
:$ 簡直係超合金天堂, 大大D收藏真正到叫:71:
簡直係超合金天堂, 大大D收藏真正到叫
Herpa500 發表於 23-7-2012 09:31 AM

Thx Herpa500兄嘅欣賞:64:, 但要有大大你嘅display空間重正:71:

8月小入

8月小入
CombattraV 發表於 6-8-2012 10:04 PM

V兄一啲都唔少入喇.....最後亦恭喜V兄終於成功入埋sdcc悟空呢~:)
V兄一啲都唔少入喇.....最後亦恭喜V兄終於成功入埋sdcc悟空呢~
ray文 發表於 7-8-2012 10:00 AM

多謝你呀Ray文兄:64: ,但其實買完心裡面有被屈嘅感覺.......唉:42: 。
:71:非常豐富,正!!
多謝你呀Ray文兄 ,但其實買完心裡面有被屈嘅感覺.......唉 。
CombattraV 發表於 7-8-2012 05:49 PM

仲係咪之前同你個價呀....:?
不過有時真係好難決擇呢.....最緊要先己覺得ok~
非常豐富,正!!
TD玩具老師 發表於 7-8-2012 07:37 PM

多謝老師欣賞,好耐無見你出現la........剛剛睇完你個Popy15機報告,超正........其實以前舊TD你有好多好正&#22021;舊合金report都無&#21655;,好唔開心><,希望老師你往後得閒&#22000;陣出返多&#21874;舊合金報告照顧下我呢班老人家呀.......好謝老師^^........
多謝老師欣賞,好耐無見你出現la........剛剛睇完你個Popy15機報告,超正........其實以前舊TD你有好多 ...
CombattraV 發表於 8-8-2012 11:47 AM

我都好喜歡睇你影玩具!又快又正!!(雖然少出post但我成日上黎...呵呵)
我都好喜歡睇你影玩具!又快又正!!(雖然少出post但我成日上黎...呵呵)
TD玩具老師 發表於 8-8-2012 12:39 PM

我都好懷念老師你同Tin大以前&#22021;正post:35: ,你同佢都係神級收藏家:71: ,剩係你條膠大龍(Popy),我就呢一世都未必使只意入到。講開又講,前日差小小就入到隻舊版SDF-1(Takatoku),但比人快一&#27497;,真係惌自己唔夠當機立斷:79:
我都好懷念老師你同Tin大以前&#22021;正post ,你同佢都係神級收藏家 ,剩係你條膠大龍(Popy) ...
CombattraV 發表於 8-8-2012 03:36 PM

SO SAD........慢慢等下實遇到更新更靚的。
全部都係經典野,係咪洗左好多錢呢?:$
SO SAD........慢慢等下實遇到更新更靚的。
TD玩具老師 發表於 8-8-2012 10:03 PM

希望下次有機會再見到啦,但價錢就未必咁正Lu........><