Toysdaily 玩具日報

對每隻figure/玩具的feeling (不喜勿插, thanks) 慢慢update

原帖由 暗黑王風雷 於 9-9-2009 10:51 AM 發表

兩隻大size的 pvc figure. 都係1/4.

戰國巫女-以前有兩隻出過. 不過一出都買唔到. 除非比貴價. 唯有放棄. 呢隻係香港都係買唔到 ( ...

brother 果然識貨:71:
大果兩隻我都有, 真弓琴義果隻原色&別注色我都買左, 算是正路價入,個"軟性部件"做得唔錯,:71:
こより就:70:(炒價),但果排唔知做乜, 中左こより毒, 見到距D figure都即買

但呢兩隻野真是好大隻, 好 ar za
想問, 呢兩隻大D定關2娘大D?
原帖由 暗黑王風雷 於 8-9-2009 11:49 PM 發表

又係加建層...不過入面個幾隻全勁成人向.....費事提起..

兩隻唔同色的風見老師 - 一隻就夠啦. 買兩隻把鬼咩. 又係病態購入物.

妙 ...

後面唔見得光果兩隻是唔是蝶子& 漆原至志做人設的?
"暗黑破壞神 - KAI HARN - 有身材又有樣貌, 又有武功. 哈哈. 一本睇極唔完漫畫. 好在有佢平衡下"
究竟距本漫畫完左未?
我由中學睇到衣家, 都唔知狄原一至想點? ( 又一本EVA?! )
原帖由 DIG 於 9-9-2009 03:09 PM 發表

大大好有心機寫呢倨post, 支持.
大大嘅女Figure品味同我都相似, 講真我女朋友都冇反對我買露出度高嘅女Figure.
正常男嘅, 有邊個冇睇過四仔丫, 擺d性感嘅Figure係屋企都好少事.
最緊 ...

呢樣野好正常遮, 又唔系打家劫舍, 殺人放火, 有乜問題:76:
之前我家姐同我講, 如果唔系見到我間房禁多囡囡,重以為我唔鐘意女人:34:
原帖由 solarsunshine 於 9-9-2009 03:44 PM 發表

brother 果然識貨:71:
大果兩隻我都有, 真弓琴義果隻原色&別注色我都買左, 算是正路價入,個"軟性部件"做得唔錯,:71:
こより就:70:(炒價),但果排唔知做乜, 中左こより毒,  ...

呢兩隻大d. 關羽最大個隻都只係1/5, 而呢兩隻係1/4.
原帖由 solarsunshine 於 9-9-2009 03:47 PM 發表

後面唔見得光果兩隻是唔是蝶子& 漆原至志做人設的?

邊個人設我就唔知, 不過係giga pulse 出品.
原帖由 暗黑王風雷 於 9-9-2009 10:59 PM 發表

邊個人設我就唔知, 不過係giga pulse 出品.

呢間廠出D野一向都好邪惡, 但D手工就唔系好平均, 時好時差
原帖由 solarsunshine 於 9-9-2009 11:23 PM 發表

呢間廠出D野一向都好邪惡, 但D手工就唔系好平均, 時好時差

同意.....不過之前都係貪過癮先買....之後都唔會再買. 因為自己覺真係有d無謂.:34:
原帖由 暗黑王風雷 於 10-9-2009 01:01 AM 發表

同意.....不過之前都係貪過癮先買....之後都唔會再買. 因為自己覺真係有d無謂.:34:

繼續LA, 唔好比距停:52:
多謝大大分享! :77:

呢隻打唔打算入?
呢隻泳衣同pose都無乜特別. 入的機會不大.

應該會入將來出個隻浸浴版.:43:

交流吓收藏品

原帖由 MSW55 於 13-9-2009 04:18 AM 發表

你個櫃好正. 可以有高低級. 唔會前面阻左後面. 而且你又擺得好整齊.:77:

回覆 59# 的文章

係呀!視覺上是睇得清楚啲:77: