Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cliffordchan107

(我不入黑洞, 誰入黑洞)一人一個玩具商吸引你買新玩具的伎倆

一番獎先煩, 個價任D奸商定, 抽又唔以日本咁多地方有同誠實:70:
被移區了呢 ~ ! 這裡很嚴緊的,但是大家只係吹下水,大大唔好咁計較啦 ~ !
小弟會支持你的帖,無論調到那裡 !
話時話,點解我D擬似粗口都即刻被剷走的? 英文加數字也不能的說 ..    . . . .
回歸主題 ~ 一模多用已是現在玩具商的主要方針 !! 只要真係靚既設計我會全買 !! 但係99%都係粗製灠造的.  ..  ..  . .
都係個句啦: 自己鍾意咪買囉 ~ 最緊要自己開心 ! (同經濟能力玩得起)
頭像被屏蔽
我覺得最 pk 都係 笨大0既 一模多色:oh:
yamato......:70:
頭像被屏蔽
如果講一模多色,首推 Yamato 吧,一隻太空保衛者都出到三隻色,連無限地帶竟可出到五隻!最經典超時空,一架 1/48 VF-1,出到超過三十隻!然後 1/60 再由頭出過!
最吸引既技倆係"可以爆衫":46:
頭號伎倆: 叫笨大出多D RX-78,仲要番模又番模轉色又轉色!:53:
我實買架..:73:
..就奇!:52:
原帖由 Kuuga_iwsp 於 24-6-2009 05:46 AM 發表
被移區了呢 ~ ! 這裡很嚴緊的,但是大家只係吹下水,大大唔好咁計較啦 ~ !
小弟會支持你的帖,無論調到那裡 !
話時話,點解我D擬似粗口都即刻被剷走的? 英文加數字也不能的說 ..    . . . .
回歸主題 ~ 一模多 ...

謝謝大大一直支持~~
原帖由 JTOYZ 於 24-6-2009 10:45 AM 發表
頭號伎倆: 叫笨大出多D RX-78,仲要番模又番模轉色又轉色!:53:
我實買架..:73:
..就奇!:52:

MG的RX78好少少, 起碼部份都有改良過, 不過又係太多特別色~~
原帖由 plasticboy 於 24-6-2009 01:55 AM 發表

你個 post 既 定義 係 "賣乜野" 可以叫人買 ... d 個好明顯係一個 市場調查. 如果係想 討論技倆. 你自己係唔係 應該 問自己, 之後 post 出黎 再 問下 其他版友 有咩意見可以更好呢.

大大請留意第一頁, 我是有POST圖再舉例, 再問大家意見的~~
不過橫惦已移POST, 也沒所謂~~
原帖由 fourson 於 24-6-2009 10:24 AM 發表
最吸引既技倆係"可以爆衫":46:

意識不良!意識不良!
BAN!!!
:53:
頭像被屏蔽
原帖由 plasticboy 於 24-6-2009 12:45 PM 發表

請你留意, 我係話緊 "你個 post 既 定義" 同有無相無關:38:另外, 我重未講 "暗示既定義" 添 :67:

那我不對了, SORRY~~