Toysdaily 玩具日報

樓主: cliffordchan107

(我不入黑洞, 誰入黑洞)一人一個玩具商吸引你買新玩具的伎倆

如果一模多色, 隻隻差不多, 更加吸引唔到我買新啦:67:
原帖由 twgss4b14c 於 23-6-2009 11:37 PM 發表
估唔到大大咁快入左隻牛仔, 希望大大玩得開心

銅鑼灣有, 大約一魚五草

不過我之前係ssp搵到隻特價龍牙, 一魚就得啦, 正! :71:

我之前買的全低過一魚:( ,有無一魚留下:D
原帖由 officeboy3988 於 23-6-2009 11:40 PM 發表

我之前買的全低過一魚:( ,有無一魚留下:D

咁好? 我都想搵到呀, 不過我月底就要走了, 所以見到就有理冇理買左佢先
原帖由 小櫻 於 23-6-2009 11:29 PM 發表
出限定版囉...

小櫻上

對, 限量版真的害人不淺呢~~
原帖由 ylyam 於 23-6-2009 11:18 PM 發表

大大....留意您好耐了..... 您真的很強...日日買新玩具, 日日出毒post...... 佩服佩服:64:

大大不要留意我, 我只是小人物一個, 買的也不是什麼毒物, 大部份都只是周街都有的死貨而已, 不用佩服呢~~
原帖由 蝦您波凸 於 23-6-2009 11:38 PM 發表
如果一模多色, 隻隻差不多, 更加吸引唔到我買新啦:67:

大大不愧是一個精明的玩具迷~~
原帖由 twgss4b14c 於 23-6-2009 11:37 PM 發表
估唔到大大咁快入左隻牛仔, 呢隻好野黎架, 至少比隻白虎好 :71:

銅鑼灣有, 大約一魚五草

不過我之前係ssp搵到隻特價龍牙, 一魚就得啦, 正! :71:

謝謝,
題外話, 我好有預感這個POST好快會被移.....

我真有先見之名, 這個POST真的被移~~~YEAH~~
(但我好像沒有在這個POST提到價錢的....)
原帖由 cliffordchan107 於 24-6-2009 12:10 AM 發表
我真有先見之名, 這個POST真的被移~~~YEAH~~
(但我好像沒有在這個POST提到價錢的....)

因為某版主一見有價錢唔理樓主你係分享定什麼都即踢走,有時做人既野咁死古古掃人興一d都唔夠圓滑.只會令人反感.
所以以前冇分什麼情報區好幾多自由幾多,樓主都係節哀順變吧.
都係講番正題,如果唔係那勤力既人又del post.

這套龍騎我都有,如果放埋裝著到都ok,因為同裝著差唔多size,
呢批野我最中意隻金雀,可惜佢係奸的=_=
原帖由 Toro貓 於 24-6-2009 01:03 AM 發表

因為某版主一見有價錢唔理樓主你係分享定什麼都即踢走,有時做人既野咁死古古掃人興一d都唔夠圓滑.只會令人反感.
所以以前冇分什麼情報區好幾多自由幾多,樓主都係節哀順變吧.
都係講番正題,如果唔係那勤力既人又 ...

對, 講番正題好了,
我喜歡RM的原因, 也是這個可以對應到裝著,
那些位是剛好FIT的, 唔怕買錯呢~~
出得靚~:78:
原帖由 太陽之牙 於 24-6-2009 01:26 AM 發表
出得靚~:78:

我記得大大,
大大畫的CG很美呢~~:71:
原帖由 小櫻 於 23-6-2009 11:29 PM 發表
出限定版囉...

小櫻上

今夜在信和賊船見有現貨,差一蚊雞就七條魚:Q
(反正已移區,正好可以報價)

小櫻大大對REIKA真有愛…:handshake:
原帖由 cliffordchan107 於 24-6-2009 01:28 AM 發表

我記得大大,
大大畫的CG很美呢~~:71:

感激不盡~:$
頭像被屏蔽