Toysdaily 玩具日報

McFarlane Spawn 吹水報料專區~~ SPAWN 32 P.30

原文章由 nesidoh 於 10-1-2007 10:31 PM 發表

我係, 我係mcfarlane會員, 不過, 上個月先第一次買野 :)

為左呢隻??:?
不過我鍾意隻上x多d~~:shy:

(點解會顯示唔到個"口"字既......?? )
                                 巾

[ 本文章最後由 Pang219 於 10-1-2007 11:04 PM 編輯 ]
原文章由 nesidoh 於 10-1-2007 10:38 PM 發表
我都勁買mcfarlane 野, 不過散買多, 藍球, 電影, 卡通都有買, 以前鍾意咩都成set上, 而家年紀大, 受唔住啦 (其實係間屋受唔住)

最近入果套係卡通spawn (好多人都唔like, 唔好打我, 我就係鍾意佢線條簡單, 哈哈 ...

本來都想入呢隻旦係同之前系列格格不入所以冇入:cool::die:
請問各位最鐘意那一代,:?我自己最鐘意21代,有皇座spawn 天使spawn 女spawn 海盜spawn 都勁正:loveliness:令外22代維京戰馬也很正:handshake:
原文章由 朋友浩 於 10-1-2007 10:28 AM 發表
小弟只儲有面具的 Spawn

我最初都係........:shy:
不過遲d 你就會......:^

原文章由 秋山 蓮 於 10-1-2007 02:19 PM 發表
THX!! THX!! THX!!
小弟都黎報到,10 ...

有你撐場太好la~~:shiny:
d wallpaper 好正
thx

原文章由 秋山 蓮 於 10-1-2007 03:11 PM 發表

德哥,快手d啦,小弟好心急:shy:
記得你專收exclusive,你有冇哩隻呀?

小弟好想要但揾唔到,唔 ...

我都好想要呢隻.......
但係好少見......:cool:

原文章由 Douglas.M.Saint 於 10-1-2007 03:25 PM 發表

No...................... I only collect very few items of Spawn when compare with all big brothers here!  I need to "wash" my stuff first casue a lot of dust covering................. ...

咁由31開始要買多d la~~:^
原文章由 asnka 於 10-1-2007 02:44 PM 發表

BROTHER DOUGLAS ! I AM FASTER THAN U ! HAHAHA !
MY SPAWN COLLECTION AGAIN ! ( I HAVE POST IT BEFORE ) :shy:

http://i62.photobucke ...

好整齊......
好似玩具店~~:)
正野ar------->MEDIEVAL SPAWN Ⅲ:shiny:

[ 本文章最後由 Pang219 於 10-1-2007 11:35 PM 編輯 ]
終於有McFarlane區了!支持!

我自己主要玩音樂figures多,其他就合眼緣先買,恐怖同monster系列居多,movie就得eve, tooth fairy 同predator,

仲有我頭像隻edward。

請問各位最鐘意那一代:?,我自己最鐘意21代,有皇座spawn 天使spawn 女spawn 海盜spawn 都勁正,令外22代維京戰馬也很正  
:loveliness:
原文章由 起級3g 於 10-1-2007 11:45 PM 發表
請問各位最鐘意那一代:?,我自己最鐘意21代,有皇座spawn 天使spawn 女spawn 海盜spawn 都勁正,令外22代維京戰馬也很正  
:loveliness:

小弟反而老土D,鍾意番原漫画角色嘅20代

pics from JIN119Kg'S SPAWN COLLECTION

尤以Medieval Spawn:love:

吹開又吹,查實小弟玩咗都冇一年(第一隻係06年5月入嘅"十週年")

但SPAWN實在破咗我好多玩玩具嘅規範

例如:女,别色version....以前絶對唔會玩,但家陣...:die:

[ 本文章最後由 秋山 蓮 於 11-1-2007 02:57 AM 編輯 ]
如果overall講造型, 我覺得series 11 Dark Age係最正!!

:shy:對不起!只有舊品.不過都貼下圖支持下.
小弟部份mcfarlane收藏

仲有movie系列同10週年版未影相
原文章由 傑斗Kidult 於 11-1-2007 03:16 AM 發表

http://i64.photobucket.com/album ...

大大開鋪的嗎??:shiny:好多......
我由第一代開始買.  最初只係揀款買, 到後來成set咁入

原文章由 原罪 於 11-1-2007 03:21 AM 發表

大大開鋪的嗎??:shiny:好多......
原文章由 傑斗Kidult 於 11-1-2007 03:16 AM 發表
...

傑斗兄,你實在太强喇:no:(最正係有套龍騎RHS:DDsorry,I'm a ryuki fans:shy:)

俾小弟喺現場實情發癲都似:shiny:

brother,多口問句,你有冇前頁小弟講嗰隻repaint Lotus Exclusive

同埋佢:White Redeemer(from series 3)

哩兩隻都係近來target:)
小弟近年迷上o左Marvel Legends, o係越買越多同間房越來越少空間之下, 原本決定由series 28開始停spawn條line, 點知見到series 29咁正, 忍唔住買o左幾款.  其實小弟對spawn開始有少少厭, 因為我覺得spawn由好早series 10幾時已經去到perfect境界, 冇得再突破, 所以之後已經冇o左以前見到o個種警喜.  

但係見到series 31輯相, 睇怕我又會忍唔到手:no:

p.s  其實d相已經係半年前影, 依家d spawn已經俾我pack哂落箱:cool:

原文章由 秋山 蓮 於 11-1-2007 03:48 AM 發表

傑斗兄,你實在太强喇:no:(最正係有套龍騎RHS:DDsorry,I'm a ryuki fans:shy:)

俾小弟喺現場實情發癲都似:shiny:

brother,多口問句,你有冇前頁小弟講嗰隻repaint Lotus Exclusive

同 ...