Toysdaily 玩具日報

McFarlane Spawn 吹水報料專區~~ SPAWN 32 P.30

:^:shiny:
原文章由 nesidoh 於 10-1-2007 12:34 AM 發表
wow, limited edition

我都訂左club exclusive 卡通spawn (嘻嘻,好多人俾錢都唔要果套),過兩日就到啦

p.s. 離譜,廿七號落order, 琴日先開始幫我做野,收幾百蚊郵費 :blame:

nesidoh兄,你講佢?

邊豎有得訂?小弟有d興趣:shy:
Brother Pang219,

How much of this limited edition Spawn?
Where to buy?

Please advise.
31好正呀..好想入...但無位放喎
我停了手.....
好正但無位.........
spawn vs 艾西蒙都無入....

最驚忍唔到手入返同公司出的龍系列.

我最喜歡恐怖系列.不過近期的都不夠血腥和恐怖....
原文章由 秋山 蓮 於 10-1-2007 12:09 AM 發表
Pang219 兄,恭喜入到心頭好

不如就o係豎搞旺佢,毒多D brother一齊玩:p
Pang 兄,起個專題區吹SPAWN,小弟實同你撐行佢:):):)

咁比面~~:p
好ar~~但你地一定要入黎撐行佢wo~~:handshake:

原文章由 nesidoh 於 10-1-2007 12:34 AM 發表
wow, limited edition

我都訂左club exclusive 卡通spawn (嘻嘻,好多人俾錢都唔要果套),過兩日就到啦

p.s. 離譜,廿七號落order, 琴日先開始幫我做野,收幾百蚊郵費 :blame:

其實有冇大大係McFarlane 會員??:?
原文章由 dragonbbi 於 10-1-2007 12:42 AM 發表
Brother Pang219,

How much of this limited edition Spawn?
Where to buy?

Please advise.

check pm~~:)

原文章由 原罪 於 10-1-2007 01:46 AM 發表
我停了手.....
好正但無位.........
spawn vs 艾西蒙都無入....

最驚忍唔到手入返同公司出的龍系列.

我最喜歡恐怖系列.不過近期的都不夠血腥和恐怖....

玩返la~~:^
佢等緊你ar~~:x

今日收獲~~spawn

今日終於去左取貨~~:shy:
金色好正~~:)

[ 本文章最後由 Pang219 於 11-1-2007 11:09 AM 編輯 ]
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D2

開左個好簡陋既專題..........
各位大大快d 比d 意見~~
3月新品~~SPAWN SERIES 31: OTHER WORLDS

3月新品~~Spawn - Kubrick

1月~~MEDICOM 100% Bearbrick Spawn

[ 本文章最後由 Pang219 於 10-1-2007 04:48 AM 編輯 ]

BATMAN & SPAWN STATUE

メーカー  DCダイレクト  
発売日  07年06月未定  
原作名  バットマン  
解説  サイズ:全高約32cm
パッケージ:クローズドボックス仕様
標準小売価格  32,000円(税込)  
販売価格  24,927円(税込)  22%オフ!

Spawn - Real Action Heroes
発売日  07年03月未定  
シリーズ名  リアルアクションヒーローズ  
原作名  SPAWN  
コピーライト  (C)2006 Todd McFarlane Productions, Inc. All Rights Reserved.  
解説  パッケージ カバー付きフリップトップWINDOW BOX
サイズ 高さ約34センチ
標準小売価格  18,900円(税込)  
販売価格  14,723円(税込)  22%オフ!

[ 本文章最後由 Pang219 於 10-1-2007 05:00 AM 編輯 ]
正在考慮是否order SPAWN SERIES 31 中~~~:no::?
報到先~~
想請問大大們,你地等佢出左先買,還是訂的?訂又會去邊度訂呢?
我想去訂但又唔知邊度有又怕訂貴左。
我覺宜家玩 Spawn o既人唔係太多!
小弟只儲有面具的 Spawn
報到
我儲緊佢D龍系列...
原文章由 lovecancook 於 9-1-2007 10:34 PM 發表
我都係喜歡原本黑色白間果隻Spawn多d
同埋騎士Spawn :-D

x2

金色唔知為乜…