Toysdaily 玩具日報

查看: 8174|回復: 21

Macross 獵鷹小隊 / 伯明翰小隊 , 出發

各位師兄好,唔講廢話,去片

小劇場:

話說三人已潛入祖拿達軍戰艦內部........

MAX :「HOLD住,HOLD住,隊長,前面發現巨大生物,請指示下一步行動」

輝:「保持原位,暫停所有行動。」
        「MAX,繼續留意前方敵人動靜。」
        「柿崎,你負責支援 MAX。」
        「我負責後方,總之有危險就開火還擊」

MAX:「了解」

柿崎:「了解」

MAX:「大鑊嘞,隊長,巨大生物越行越近,但係我開唔到火呀!」

輝:「點解唔開得火?唔開火我地會有危險架!」

柿崎:「唔係呀隊長,真係唔開得架,你睇下就知點解嘞!」

輝:「大花貓??????????」

MAX、柿崎:「係呀,咁可愛,我地落唔到手呀!」

就係因為呢隻咁可愛既花貓出現,佢地三個一不留神就俾布力泰從後襲擊了
______________________________________________________________________劇終

好多謝各位師兄欣賞,亦都在此多謝情商客串既我家四小姐,下次見,BYEBYE

(四小姐:爹地都痴線架,無啦啦要我做外星貓,等我一陣真係玩吓D超時空先,到時你就知我厲害)

仲以為系英超既伯明翰:p
:71: Supported!  It seems that 四小姐 is more interested in the camera (or you) than the VFs.:43:
:77: 幾時影埋大二三小姐?
:71:  Good, bro...
.....祖拿達貓.......
原帖由 呂品器 於 7-6-2009 18:06 發表
:77: 幾時影埋大二三小姐?

老大到老三係仔黎架
:71: :71: :71:
我唔介意畀貓統治地球:73:
On the size, the cat is even bigger than a Zenadari!
support our SDF-1 brother !! n good story 2 !! :71:
頭像被屏蔽
:77: 齊人....弓起...
原帖由 benbenben4213 於 7-6-2009 19:38 發表

老大到老三係仔黎架

樓主你就好啦, 四小姐肯企定定比個正面你影................真羨慕
好可愛喲!

Anyway, Good post.