Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sumsum.com

Hottoys 「The Spirit」介紹分享(='C'=)

nice photos , support:77:
我想問大大個可扭動既stand幾錢同邊度有得買?
麻煩pm!!!
原帖由 三木白花子 於 7-6-2009 06:36 AM 發表
本人沒有看過這齣電影, 不知道它的內容, 但看見樓主的相片, 四把熗合成一把, 即時聯想起國產零零柒內達聞西的"攞你命三千", 把多種武器合併成一把, 得嗒笑! :58:
(純粹吹吓水, 別無他意)

吾好話你...我一樣有同感...:66:
:he: 完全有心機之講解, 雖然無睇開, 但都支持一下 !
原帖由 龍珠迷 於 7-6-2009 10:19 PM 發表
:he: 完全有心機之講解, 雖然無睇開, 但都支持一下 !

多謝~:65:
我影嘅相又冇「Mr.Elljay兄」咁靚...:26: 又冇其他brother去set情景咁好手工...:31:
只有詳细深入、理性良心地出post~
其實我好鐘意THE SPIRIT...雖然套戲係悶D....
我兩隻FIGURE都有買....
之前O個隻係正.....
但冇啦啦整多隻D鬚俾佢....
同埋後尾枕冇紋身就差D....
不過都OK接受....
感覺唔錯.....

但黎到主角....
雖然冇乜配件....
但訂的時侯覺得佢造型簡單....
幾型....
點知到拎貨時....
一CHECK....
見到頂帽同件衫D料唔同....
完全兩種色就覺得好差.....
同埋好似大頂左少少.....
唉....
佢頂帽係佢個LOGO黎架....
整衰晒....
唔係咁滿意.....
但其他位我覺得幾好.....