Toysdaily 玩具日報

兒時玩意-----尋找失去的回憶

原帖由 twgss4b14c 於 2-6-2009 10:38 PM 發表 都係咁啦, 冇咩收穫, 之前翻轉香港島, 買左好多OS既, 但都總係搵唔到火鳥:sad:我有個朋友話可以幫我搵到一d, 睇下到時可唔可以買多幾個啦  :42:
你有冇去teens channel a?
果度好多平ge配件~我都執左好多配件~你買左d咩OS a?你係咪一定要火鳥佢個樣先?一樣內核得唔得?
我都係行左深水埗同荃灣咋~~大多係OS 果d彈珠人~我反而想搵PI.....
原帖由 colman 於 2-6-2009 10:49 PM 發表
果度好多平ge配件~我都執左好多配件~你買左d咩OS a?你係咪一定要火鳥佢個樣先?一樣內核得唔得?
我都係行左深水埗同荃灣咋~~大多係OS 果d彈珠人~我反而想搵PI.....

我行過深水埗,旺角同灣仔,真係OS果d居多,PI我淨係搵到鋼鐵獨眼巨人同超級戰鬥火鳥,我想要比利果對鷹頭獅呀:help:
原帖由 colman 於 2-6-2009 10:49 PM 發表

有呀, 去過荃灣個兩間, 但係都係個d我已經入手既東東, 所以冇買到, 反而入左個1/48裝甲騎兵

我既收穫:

其實都唔一定要火鳥個樣既, 只要係差唔多都可以了, 反正我可以幫佢上色, 然後轉d貼紙去新個部
深水埗你行過邊度? 我行過福榮街69都冇我想搵既, 如果你想搵PI既, 試下去灣仔玩具街啦, 可能都仲可以搵到幾個
原帖由 twgss4b14c 於 2-6-2009 11:15 PM 發表

有呀, 去過荃灣個兩間, 但係都係個d我已經入手既東東, 所以冇買到, 反而入左個1/48裝甲騎兵

我既收穫:

其實都唔一定要火鳥個樣既, 只要係 ...

邊度有三頭犬,飛龍,擎天同有OS甲果隻呀????:help::help:
其實我想搵係.....
PI --- 金獅3頭犬(呢個係想買多隻)~神眼山貓
R --- 雙子炮手(紫色果部)
咁就齊我想要果d~:36:
原帖由 舜。 於 2-6-2009 11:26 PM 發表 邊度有三頭犬,飛龍,擎天同有OS甲果隻呀????:help::help:
3頭犬係要OS定PI?
OS...teens channel 有~我都買多左隻...PI我都想搵
飛龍你要邊代?
擎天巨神?銀色果部?我有:67:
原帖由 舜。 於 2-6-2009 11:26 PM 發表

邊度有三頭犬,飛龍,擎天同有OS甲果隻呀????:help::help:

三頭犬,飛龍同OS甲果隻你要去到北角奇趣, 價錢至少要兩草半

擎天仲遠, 響將軍澳厚德商場, 成四草, 你睇下值唔值得買啦
原帖由 twgss4b14c 於 2-6-2009 11:15 PM 發表 有呀, 去過荃灣個兩間, 但係都係個d我已經入手既東東, 所以冇買到, 反而入左個1/48裝甲騎兵我既收穫:其實都唔一定要火鳥個樣既, 只要係 ...
你0係teens channel 唔見有果d封面有幾隻唔同色ge彈珠人好似係要抽色咁果盒咩?你留意下.....果到有個樣+內核同OS戰鬥火鳥一樣ge特別版ga....如果你話貼紙冇所謂呢部就arm你:36:
原帖由 twgss4b14c 於 2-6-2009 11:35 PM 發表 三頭犬,飛龍同OS甲果隻你要去到北角奇趣, 價錢至少要兩草半擎天仲遠, 響將軍澳厚德商場, 成四草, 你睇下值唔值得買啦
哦....原來佢想搵os三頭犬,飛龍......
teens channel 有a~$20左右一隻
原帖由 twgss4b14c 於 2-6-2009 11:35 PM 發表

三頭犬,飛龍同OS甲果隻你要去到北角奇趣, 價錢至少要兩草半

擎天仲遠, 響將軍澳厚德商場, 成四草, 你睇下值唔值得買啦

唔該曬你先,北角肥趣有咁多好野,點解黃埔肥趣得d配件:53:
原帖由 舜。 於 2-6-2009 11:06 PM 發表 我行過深水埗,旺角同灣仔,真係OS果d居多,PI我淨係搵到鋼鐵獨眼巨人同超級戰鬥火鳥,我想要比利果對鷹頭獅呀:help:

PI鷹頭獅?!我有.....不過爛左少少野lu...:55:
原帖由 colman 於 2-6-2009 11:40 PM 發表
你0係teens channel 唔見有果d封面有幾隻唔同色ge彈珠人好似係要抽色咁果盒咩?你留意下.....果到有個樣+內核同OS戰鬥火鳥一樣ge特別版ga....如果你話貼紙冇所謂呢部就arm你:36:

有得抽彈珠人咁過癮?睇黎得閒要出一出荃灣,係咪響愉景新城果度呀???
原帖由 舜。 於 2-6-2009 11:43 PM 發表 有得抽彈珠人咁過癮?睇黎得閒要出一出荃灣,係咪響愉景新城果度呀???
係呀.....抽顏色lor.....我中左橙色:56: 右邊果盒a~~~teens channel有

原帖由 舜。 於 2-6-2009 11:42 PM 發表 唔該曬你先,北角肥趣有咁多好野,點解黃埔肥趣得d配件:53:
黃埔多唔多配件a?平唔平?我想搵番d PI,,,PIEX ge配件a~~