Toysdaily 玩具日報

兒時玩意-----尋找失去的回憶

原帖由 colman 於 2-6-2009 04:27 PM 發表
3代ge戰鬥火鳥(os,pi,piex)都比我玩爛~損耗度勁高
但威力係piex最勁~但去到R,E-unit就下降番.....可能日本果面都發覺太勁掛...
pi果隻入面果2個轆好易爛.....
如果講好玩....我比較鐘意3頭犬果2隻

係, 一次射兩發, 第二代果隻仲有得扯西
再黎全家幅

原帖由 colman 於 2-6-2009 09:01 PM 發表
再黎全家幅

?v=0
?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3629/3589157288_46b85 ...

哼哼,你係響uxxnts過黎個窩:he:,我響果邊都有同你吹水呀~
係咩?!你叫咩名a?:50:果邊個post都唔係我開ge:45:
原帖由 colman 於 2-6-2009 09:20 PM 發表
係咩?!你叫咩名a?:50:果邊個post都唔係我開ge:45:

銀•嵐嘛,師兄你儲左咁多好野,點會唔記得你呀:x
原帖由 舜。 於 2-6-2009 09:23 PM 發表 銀•嵐嘛,師兄你儲左咁多好野,點會唔記得你呀:x
係呀:34:又唔捨得掉~基本上差幾隻就儲齊漫畫角色用果d彈珠人:$
原帖由 colman 於 2-6-2009 09:29 PM 發表
係呀:34:又唔捨得掉~基本上差幾隻就儲齊漫畫角色用果d彈珠人:$

見你有獨角獸又多口問句,其實果隻野點玩嫁?我完全唔知佢條大彈弓有咩用:?
原帖由 舜。 於 2-6-2009 09:32 PM 發表 見你有獨角獸又多口問句,其實果隻野點玩嫁?我完全唔知佢條大彈弓有咩用:?
撞針玩法~板機拉後將彈珠撞出去
原帖由 colman 於 2-6-2009 09:35 PM 發表
撞針玩法~板機拉後將彈珠撞出去

但係會成個彈珠人都撞埋出去個窩:Q
下:50: !?
點會a~~~唔會ga...
好多彈珠人ge設計都好特別~~但我覺得takara d人冇考慮過強度問題:36:
原帖由 colman 於 2-6-2009 09:01 PM 發表
再黎全家幅

?v=0
?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3629/3589157288_46b85 ...

估唔到師兄有咁多收藏喎, 小弟係uxxnts都見到你噃 :shiny:
原帖由 twgss4b14c 於 2-6-2009 10:02 PM 發表 估唔到師兄有咁多收藏喎, 小弟係uxxnts都見到你噃 :shiny:
haha~睇你個名知你係邊個~:65:
你儲成點a?你果d0係邊度買?
原帖由 colman 於 2-6-2009 09:49 PM 發表
下:50: !?
點會a~~~唔會ga...
好多彈珠人ge設計都好特別~~但我覺得takara d人冇考慮過強度問題:36:

因為佢個彈射器係要kick住先扣得實隻獨角獸家嘛,咁一射果下咪鬆開連隻彈珠人都飛埋出去lor:no:
唔會~
佢有個掣按落去會將發射器同個彈珠人個背部扣住左~
一係你去teens channel你想teen地睇下~or買一隻~宜家好平~
應該$20有找
原帖由 colman 於 2-6-2009 10:15 PM 發表
haha~睇你個名知你係邊個~:65:
你儲成點a?你果d0係邊度買?

都係咁啦, 冇咩收穫, 之前翻轉香港島, 買左好多OS既, 但都總係搵唔到火鳥:sad:

我有個朋友話可以幫我搵到一d, 睇下到時可唔可以買多幾個啦  :42: