Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原帖由 money2208 於 3-9-2008 22:31 發表

今日我見到都好想買...不過最後都係等RX算了:79:

SO BAD :67:

穷人用电视机

原帖由 tommy@SIC之魂 於 7-9-2008 12:38 發表

HA HA...so good:he:
:)
老婆反映:你叫我体你D 公仔顶体电视啊:60:
岩岩21X入手左SIC  VOL.7,今晚OR听日PO图:)
駒哥唔好意思我遲到,啱啱中秋先入:shy:

用手機影希望唔好介意喎~!:(

潮兄我哋都好似好耐無爹過啦,最近好嗎?:p
好似近期好少見你上黎出post咁喎!.....最近玩緊咩玩具?:36:
快d post好野比小弟同各位大大欣賞吓~!:57:
momo 我都剛剛入了....:78:
原帖由 UFO 於 15-9-2008 03:07 發表
駒哥唔好意思我遲到,啱啱中秋先入:shy:

用手機影希望唔好介意喎~!:(

?t=1221418292

http://i303.photobucket.com/albums/n ...

ufo:
近排好多野攪.....買了玩具亦沒空拍照....:(

近日入了....
1. indiana jones kubrick
2. 悟空大膠
3. ulitmate solid rider
4. rider 怪人名鑑 box
5. 電王異魔神頭像1set
6. 400% alien & 100% alien......

將會入3套限定 kubrick.....要儲錢....11月又要去日本掃....掃....掃....help:no:
原帖由 潮流特駒 於 15-9-2008 08:18 PM 發表

ufo:
近排好多野攪.....買了玩具亦沒空拍照....:(

近日入了....
1. indiana jones kubrick
2. 悟空大膠
3. ulitmate solid rider
4. rider 怪人名鑑 box
5. 電王異魔神頭像1set
6. 400% alien & 100% ...

潮兄我真係好羨慕你能夠去日本掃貨:D ,其實你咁有洗乜儲錢,講真果句你除左SIC多之外我相信你金錢最多,錢方面一定唔成問題,去完日本記得POST D相上黎喎~!
Crazy sales for Ultimate Kuuga, Ibuki and Kakaidar 01................... $9X and $2XX in WonderlXXd...................... :43:

Take a look if u wanna buy 1 more!  :71:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 15-9-2008 21:48 發表
Crazy sales for Ultimate Kuuga, Ibuki and Kakaidar 01................... $9X and $2XX in WonderlXXd...................... :43:

Take a look if u wanna buy 1 more!  :71:

THX 德哥:p
原帖由 UFO 於 15-9-2008 20:55 發表

潮兄我真係好羨慕你能夠去日本掃貨:D ,其實你咁有洗乜儲錢,講真果句你除左SIC多之外我相信你金錢最多,錢方面一定唔成問題,去完日本記得POST D相上黎喎~!

:67:邊個話您知我錢最多......anyway.....我都想係:63:
駒哥之前POST左部分相片,比條LINK你欣賞埋個故事:p
如果唔好睇,唔好打臉喎!:68:

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-74698-1-1.html

希望你欣賞啦~!:77:

原帖由 UFO 於 16-9-2008 12:36 發表
駒哥之前POST左部分相片,比條LINK你欣賞埋個故事:p
如果唔好睇,唔好打臉喎!:68:

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-74698-1-1.html

希望你欣賞啦~!:77:

THX....I like moon cake too :D

商品名
S.I.C. VOL.43 仮面ライダー電王 ガンフォーム&リュウタロスイマジン《仮予約商品09月発売》
商品コード TOY-TOK-0250
備考 予約一時停止中
試作品を撮影したものです。実際の商品とは異なります。
メーカー バンダイ コレクターズ事業部
発売日 08年09月下旬
シリーズ名 SIC
原作名 仮面ライダー電王
コピーライト (C)2007 石森プロ・テレビ朝日・ADK・東映
解説 ※試作品を撮影したものです。実際の商品とは異なります。
標準小売価格 6,300円(税込)