Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

唉..........好後悔當初冇入2隻vol. 35.............

屋企嗰隻又唔捨得拆...........但又好想拆黎玩..........

想買多隻但係貴到飛起..............:die::die:
原文章由 FRX-00 於 10-7-2007 09:27 PM 發表
終於埋尾,我的假東映限定黑金 KUUGA!!!!:shy:

好正呀:blame:
原文章由 FRX-00 於 10-7-2007 09:27 PM 發表
終於埋尾,我的假東映限定黑金 KUUGA!!!!:shy:

請問隻左腳點整,我也想整返隻:shiny:
原文章由 kimcity 於 11/7/07 00:05 發表

朋友很久以前買的土砲改造件,我用自由樹脂覆咗一件!
原文章由 kimcity 於 11-7-2007 00:05 發表

4年前我自改的 SIC Ultimate Kuga
頭像被屏蔽
原文章由 潮流特駒 於 11/7/07 15:44 發表

4年前我自改的 SIC Ultimate Kuga

原來你仲勁,全手造!!!!!!!!!!!:love:
原文章由 FAIZ555 於 11/7/07 16:32 發表
我反而想問各位高人,隻手背上的古文點畫上去先靚,因為我朋友幫我改左黑金古加,但仲有隻手未改,謝謝

我隻係用朋友俾的括貼!!!!!!!
頭像被屏蔽
原文章由 FAIZ555 於 11-7-2007 16:32 發表
我反而想問各位高人,隻手背上的古文點畫上去先靚,因為我朋友幫我改左黑金古加,但仲有隻手未改,謝謝

I draw myself :shy:
3 News about SIC & MOVIE REALIZATION:shiny:

1. SIC VOL. 39 G3 + G4 issue at the end of July 2007

2. Movie Realization will issue SPIDERMAN at Aug 2007

3. SIC LIMITED KUKA RISING FORM SPECIAL will issue at Sep 2007
想問那些沒香港代理貼紙 / bandai 貼紙的是甚麼貨來的

我見呢 d SIC 都比周圍 ge 平幾十蚊 ,
但我唔敢買...
原文章由 玩具 於 12-7-2007 21:39 發表
想問那些沒香港代理貼紙 / bandai 貼紙的是甚麼貨來的

我見呢 d SIC 都比周圍 ge 平幾十蚊 ,
但我唔敢買...

請說明是那款.....如果是 movie relization the first 就唔好買...我在國內批發場見到唔洗 3 草....人都癲 :no:
原文章由 潮流特駒 於 12-7-2007 10:53 PM 發表

請說明是那款.....如果是 movie relization the first 就唔好買...我在國內批發場見到唔洗 3 草....人都癲 :no:

較近期的 , 是 #36 #37

The first 我見過有一魚正 = ="
原文章由 玩具 於 12-7-2007 23:00 發表

較近期的 , 是 #36 #37

The first 我見過有一魚正 = ="

國內批發場見到唔洗 3 草......HK 賣一魚正....一d都唔奇:sad: