Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

Yes ar, just did it this afternoon...........didn't want to go to Supermxn, but no choice as Ship Ship has not started to accept order yet! How about you? Done yet?
Yes ar, just did it this afternoon...........didn't want to go to Supermxn, but no choice as Ship Sh ...
Coffeefee 發表於 24-4-2010 09:10 PM

搞掂喇!多謝關心。
呢隻肯定又會被炒,睇依家個勢,隨時勁過隻Emperor......
我在等賊船開訂...有無人知幾時開始
回復 2088# 迷人超
我諗應該勁唔過隻Emperor,因為隻Emperor都bid13-15魚.......>t<
回復  迷人超
我諗應該勁唔過隻Emperor,因為隻Emperor都bid13-15魚.......>t
xoxokin 發表於 26-4-2010 10:10 AM

果時係d人有得訂唔訂先會咁&#21867;,依家係想訂都............
果時係d人有得訂唔訂先會咁&#21867;,依家係想訂都............
yugi 發表於 26-4-2010 10:17 AM

當年紅心限定都無得訂啦. 果時買現貨都係hkd8.5魚,都有人話貴!!
所以炒唔炒得起,都係睇有無人願意高追>t<
當年紅心限定都無得訂啦. 果時買現貨都係hkd8.5魚,都有人話貴!!
所以炒唔炒得起,都係睇有無人願意高追 ...
xoxokin 發表於 26-4-2010 11:57 AM

紅心那時好像是訂左但無貨比
yugi 發表於 26-4-2010 12:09

:78:
yugi 發表於 26-4-2010 12:09 PM

是,,,,,:67:
還未有新電重開訂既消息 :68:
回復 2096# y2jlch

{:2_117:}
還未有新電重開訂既消息
y2jlch 發表於 27-4-2010 08:42 PM

你訂不到嗎:^
你訂不到嗎
yugi 發表於 28-4-2010 09:40 AM

明明東映都未開訂,我竟然擔心訂唔到...
以前東映限定都無咁難訂.

自從kabuto炒起左次後 d sic都好似要搶咁
明明東映都未開訂,我竟然擔心訂唔到...
以前東映限定都無咁難訂.

自從kabuto炒起左次後 d sic都好似要 ...
bunnyyau 發表於 28-4-2010 08:50 PM

因為有唔少人今次幾隻幾隻咁訂所以截訂都快幾倍
回復 2100# yugi
d人既心態︰一隻自己要,一隻炒
結果就好多人買訂唔到.

我剛剛想到最後方法︰
找日本精品店幫忙開一個東映account(一年好似要500yen,當然要自己俾)
然後訂一隻番黎。(當然可以夾多5個人一次買夠quota6隻)

點都都比炒價平。