Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

[quote]原帖由 潮流特駒 於 27-11-2009 09:45 PM 發表
今日起雙飛 7 NOV 2009:77: 入咗lu:34:

how much:58: :58:
極魂555~~~真是一隻十分好玩的sic:$
細隻易收藏,關節點玩都唔會太鬆:D

原帖由 aa789 於 29-11-2009 05:26 PM 發表

sic51DECADE

好多SIC呀:love: :love:
好勁呀:71: :71:
其實我想知皆旺2F的SIC的關節實唔實淨的,會唔會好鬆或好易斷:?
頭像被屏蔽
原帖由 aa789 於 1-12-2009 03:49 PM 發表

卡片改成這樣有比較好吧:34:

咁樣真係幾靚...果d card仔點整架@@print出黎?
超電王駕到!!:!
去這裡看圖 >>http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=116170&page=1#pid4103010

Congratulation! :77:
:handshake: got it~!

outter box :p

inner box :p

wow....my baby:$

THX WATCHING:77: :77:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 3-12-2009 23:41 發表
Congratulation! :77:

德哥, 買左DCD未呢?:58:
原帖由 chemfung 於 5-12-2009 10:42 發表
support 下 SIC :71:

:77:
我感覺到sic 53個masker form 裝甲同sic 52共用:55: :55: :55: :55: :55:
原帖由 rider-kick 於 7-12-2009 07:25 PM 發表
我感覺到sic 53個masker form 裝甲同sic 52共用:55: :55: :55: :55: :55:

吓原來,SIC 53 Dark Kabuto/Gatack 除了 Dark Kabuto/Gatack和Gatack轉變為蟻兵, 還有MASKER FORM
是否真的 ??

因為我諗住要入兩盒SIC 53
一盒就SIC 53 Dark Kabuto & Gatack
另一盒Gatack轉變為蟻兵, O甘Dark Kabuto 的素體就睇下可否變為SIC 52 Kabuto 喎,:45: :45:
如果有MASKER FORM我未要買3盒:50: :50:

原帖由 xoxokin 於 9-12-2009 03:05 PM 發表

吓原來,SIC 53 Dark Kabuto/Gatack 除了 Dark Kabuto/Gatack和Gatack轉變為蟻兵, 還有MASKER FORM
是否真的 ??

因為我諗住要入兩盒SIC 53
一盒就SIC 53 Dark Kabuto & Gatack
另一盒Gatack轉變為蟻 ...

係某日本雜誌公佈的
不過圖太細,我睇唔到D字,所以我唔肯定

如果係真,就要買3合52 和 2盒53先得
還有53 MASKED FORM的裝甲,是KABUTO和DARK KABUTO共用

有圖有真相,等公開原形才CONFIRM吧.
原帖由 bunnyyau 於 10-12-2009 22:04 發表

係某日本雜誌公佈的
不過圖太細,我睇唔到D字,所以我唔肯定

如果係真,就要買3合52 和 2盒53先得
還有53 MASKED FORM的裝甲,是KABUTO和DARK KABUTO共用

有圖有真相,等公開原形才CONFIRM吧.

MASKED FORM的裝甲是共用的:p  .
但個面罩是不同色的.........:?