Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原帖由 3210 於 6-9-2009 12:20 AM 發表
sic 50依家mk咩價位
相熟鋪頭話拎唔到貨  cut晒單:79:

星期六笑慢地底最後果兩間見32條魚比返兩隻雞你:45: :45:
隻KIVA好貴...(有無3魚以下?):70: :70:
只怪我係YAHXX見到@()時吾買...:die: :die:
原帖由 deepz 於 7-9-2009 19:09 發表
隻KIVA好貴...(有無3魚以下?):70: :70:
只怪我係YAHXX見到@()時吾買...:die: :die:

我2星期前入時就係3魚樓下, 仲要係特別版, 近期真係見唔到:(
葵涌廣場3/f
@**入手

未入手既可以去睇睇
thx...(但加埋車費...一樣咁嘅價...)
原帖由 3210 於 8-9-2009 16:05 發表
葵涌廣場3/f
@**入手

未入手既可以去睇睇

:he: 普通版 / 特別版:? :?
一係唔入...一入就兩隻kiva

我想問黑momo有貨未?我無訂,唔知到時有無現貨賣?:69: :69: :69:
SIC 50 KIVA地上吧

自 SIC 42, 等左好多隻, 終於有隻真正合心水既SIC ! KIVA ~
雖然唔鐘意故事個主角, STORY LINE 變左一套家庭紏紛 ( 最後呀媽仲叫2個仔: 打啦, 打啦, 打死佢啦.....睇到呆曬 ! @@)
但KIVA個造型真係一流, 心口既血紋, 對腳既(鐵閘) 仲有對蝙蝠眼... ... 完全比佢吸引住
買完幾日後先有時間影相, 請欣賞我部T-700手機相 ~去相 !

來一客變身 !  我咬 ~@^@~
變完身擺幾個POST, 嚇壞對手 ...
唔夠喉, 黎多首C大調既月半小夜曲
夠鐘收工, 係時候黎個拉打踼 !!
同場加映附送既KIVA三世 ~
影住咁多先~
好吸引:71: (好多大大都post...)
但我仲未買...個價太...:70: :70:
aiy any bigbig know how much is it now?  Ship is 34X !! :68:
原帖由 roundbun 於 13-9-2009 12:04 PM 發表
aiy any bigbig know how much is it now?  Ship is 34X !! :68:

葵x之前有人見到#))樓下
原帖由 deepz 於 11-9-2009 06:47 PM 發表
好吸引:71: (好多大大都post...)
但我仲未買...個價太...:70: :70:

lee排好少 sic 炒到, kiva 真係估佢唔到
原帖由 龍珠迷 於 14-9-2009 20:33 發表

lee排好少 sic 炒到, kiva 真係估佢唔到

:he: :he: :he:
原帖由 法比仔 於 13-9-2009 19:37 發表

葵x之前有人見到#))樓下

KOWLOON BAY #**:(