Toysdaily 玩具日報

嘩哈哈~~~一蚊中閃咭般開心!!!!!!

抽一隻都唔平,不過話曬都係自己鍾意的一代舞王
....都抽隻玩下啦....唔開由自可,一開真係開心曬
一抽就中自己最想要果隻:$
好似細個抽萬變咭一蚊中閃咁開心
好喇唔講咁多~去相~~~

haha~仲有張貼紙貼係盒面

MJ:我出黎喇~~~

腳短爬唔到出o黎

等我抱你出o黎啦baby~~~

終於有大有細~安樂曬~~~:78:
細個真係試過 抽龍珠GT咭

一抽中左雙面閃:D

真係勁開心
:71: :71: 入得好
以前真係抽中閃卡好過引
成日拎電洞係到照黎照去
睇下下張係咪閃
原帖由 陳某在身邊 於 25/5/2009 23:40 發表
細個真係試過 抽龍珠GT咭

一抽中左雙面閃:D

真係勁開心

我有一個一蚊入左半個落去, 唸唸下都係唔抽住, :shy:
有條友見我唔抽, 佢入一蚊落去, 中左暗閃:help:

當時小學生, 但真係小弟一生ge遺憾:no: :79:
唔知各位大大以前有冇試過 一蚊/二蚊  抽幾張卡出黎尼?? hhaha

我地細個好大膽的....以前d 機分左 紅 白機~~~紅機2蚊 白機1蚊....咁我地成日好鬼鼠...成日襯冇人睇到就入錢抽...不過因為果d 機係齒輪結構..如果大大力轉佢..等個齒過左龍 就會多一次比你抽...第二次再用好大力又等佢過龍就會有第三次.....白機易d~紅機就要等佢張卡就黎出到黎...又仲有小小轉得果陣就大大力轉佢一野..haha~~白機就用手臂放係個制度...一野好快滑落去~~.....就係咁...一蚊或二蚊抽10幾張都試過....又試過比店主睇到 追出黎~~hahaha 諗起真係好刺激.....唔好話閃卡呀~白卡一套話咁易~~試過有次我個朋友抽左人地部機壞埋~~~
原帖由 BlackD 於 26-5-2009 12:29 AM 發表
唔知各位大大以前有冇試過 一蚊/二蚊  抽幾張卡出黎尼?? hhaha

我地細個好大膽的....以前d 機分左 紅 白機~~~紅機2蚊 白機1蚊....咁我地成日好鬼鼠...成日襯冇人睇到就入錢抽...不過因為果d 機係齒輪結構..如果大 ...

抽到人地機都壞埋:x
其實抽咭好過癮

原帖由 BlackD 於 26-5-2009 12:29 AM 發表
.........白機就用手臂放係個制度 ...

haha~~我都記得,型到爆:34:
:shiny: