Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SHFigurearts,OOO Tajadol與G3-X。

呢排忙緊嘀私人嘢,都無乜心機多打感言,請各位去片!:35::64:

日等夜等,終于都盼到佢到啦!痾住-打渣多鹵!!

OOO系列Petpet后嘅圓蓋令我有怪想,haha。:34:

OOO刀與Tajadol盾。

Shield啓動!

Tajadol圓盾同OOO刀好match,好有戰士款。(有衝動想油OOO刀成紅色)

初初見到Latorartar時有嘀失望,Tajadol令我眼前一亮。:handshake:

紅黑同色,Dark Kiva 與 Tajadol。

二刀流!(嘿嘿嘿,我鈡意二刀流。)

今月中一入,G3-X是也!

背面設計較其它拉打豐富。

Unknown,唔好行埋嚟啊,我開槍架!

GX-05 Cerberus,格林機槍。

地獄犬砲彈!!

大炮唔得我出刀!

相較G3同G4,G3-X感覺上比較孔武有力。

G系列。(如果出G3-mild限定,唔知買唔買咧?)

(除咗Storm,Flame,Trinity,Burning同Shining Form)人齊啦!

OOO系列正期待緊Putotyra推出。:D
真係好想嚮網購買入Storm,Flame同Trinity Form,但無奈價錢太高... :42:
有望可以購入全套阿極陀系列,包括電單車。喂!笨大,幾時推出Burning同Shining Form啊!!:blame:

多謝觀賞!:77:
我反而覺得盾同刀唔係好match:(
大大既圖影得好好,希望你快D入曬AGITO條line:77:
Tajadol圓盾同OOO刀好match,好有戰士款。(有衝動想油OOO刀成紅色)

我油左喇,大大覺得如何?
我油左喇,大大覺得如何?
一舊仔 發表於 12-6-2011 08:24

係啦,就係甘啦。:D
回復 2# mokfung1985

Colour唔match。:(
回復 3# timothy276217

唔該,唔該。:77:
頭像被屏蔽