Toysdaily 玩具日報

查看: 5227|回復: 11

第一次罐噴+手掃.. RX178 MKII

失敗o左. 以前都係"素組", 今次第一次成隻上色, 又學用"畢地", 試o左好多o野, 出o黎效果相當之肉酸:no:, 大家睇o下心口黃色排氣口就知.... 下隻一定要砌好d!!!!:*

速影幾張分享o下~~

多謝收看~:64:

第一次有咁o既效果算唔錯 , 加油啊:45:

畢地在補上時可能唔夠厚 , 得唔到應有效果 o
:handshake:
支持...努力...:43:
第一次都很不錯的啦,繼續努力:71:
想當年我的處女作仲肉:34:
HG 嗎?
不錯.
RX 178 有九號機咁厲害:?
唔錯~但係條腰點解咁怪既??
慢慢黎,失敗乃成功之母,努力 :71:
I think it is not bad. But the red colour is a little bit "thick". It is difficult to paint red colour by hand.
Just kidding. I don't know there are 9 MKII :58:

原帖由 tongnc2002 於 18-5-2009 01:51 AM 發表
HG 嗎?
不錯.
RX 178 有九號機咁厲害:?

水貼我都係亂加, 不過我想組成一個 09 小隊, 所以部部都加o左 09 字樣, 山口式都唔例外~ :(

原帖由 goahead 於 18-5-2009 21:05 發表

水貼我都係亂加, 不過我想組成一個 09 小隊, 所以部部都加o左 09 字樣, 山口式都唔例外~ :(

玩得開心...亂貼何妨:78:
唔要頭上多出的兩個紅色箭咀會更靚