Toysdaily 玩具日報

查看: 10121|回復: 18

半素組? 開叔專用量產亡靈mkII 相少勿插

都有一段日子冇開POST了....
記得最初玩ogs 唔識佢仲想話雪藏佢, 一睇完佢招亡靈踢就畀佢深深吸引:handshake:
一直在等有冇大大會post佢呢? 結果冇....:Q

其實呢隻模型做得唔錯 值得一買廢話完了 劣相四張 有怪勿怪

This is nice~! :73:

Thanks~!:64:
一見到亡靈我就諗起E姐果招

天空螳螂拳....:34:
I really love this PT very much but no time for me to make any model........... How come........... :63: :63: :63: :26: :31:
Trowa 大大,  感激第一名回覆:handshake:

Andyhong 大大, E姐無論用咩機都有出位既對白... 尤其係 曉擊霸MKII  同Boxer :x

德哥 你唔介意我手工差我可以幫你素組架:p:p
nice !!!

呢位巴打 我認得你wo
原帖由 135379501 於 21-9-2009 07:30 PM 發表

Andyhong 大大, E姐無論用咩機都有出位既對白... 尤其係 曉擊霸MKII  同Boxer :x

Thx but all my models will not paint the orginal color.................:36:
nice圖!!
我好想好想入佢...
對上入個隻OG壽屋就係逸騎刃閃
壽屋真係越玩越貴 囧"
係旺角見到成3舊
上次同女朋友行粉嶺見2舊
可惜....可惜... 眼看手勿動:79:
原帖由 135379501 於 21-9-2009 07:30 PM 發表

咦, 坐曉擊霸mk-2佢會有咩特別d?
原帖由 阿噗高達 於 22-9-2009 01:09 AM 發表
nice圖!!
我好想好想入佢...
壽屋真係越玩越貴 囧"
係旺角見到成3舊

成3舊都平啦
我見親都係3xx :what::

回番樓主 都整得幾好呀
壽屋0既分色比笨大好
好多時素組都 幾靚仔:):)
真係唔錯喎 :$
呢隻既可動性如何 ? 好似話改良左咁話喎..
原帖由 陳某在身邊 於 21-9-2009 09:11 PM 發表
nice !!!

呢位巴打 我認得你wo

我咁耐冇出POST 你竟然認得我:Q:Q:Q
原帖由 Douglas.M.Saint 於 21-9-2009 11:05 PM 發表

Thx but all my models will not paint the orginal color.................:36:

如果OG series 齋啪左真係幾難拆返佢出黎上色:what:
真係砌又死唔砌又死
原帖由 阿噗高達 於 22-9-2009 01:09 AM 發表
nice圖!!
我好想好想入佢...
壽屋真係越玩越貴 囧"
係旺角見到成3舊

我為左og series 已經放棄左砌gunpla  因為og series 真係岩我砌好多, 同埋d機體夠晒熱血
十一月 1:144風魔裝機神 同下年既古蘭修, 大大會唔會入手呢:75::75:
我都有好多部等佢出呀.... 深淵深淵:63: