Toysdaily 玩具日報

查看: 4760|回復: 12

各位大大部Wii有無試過hang機?

我試過一次。

在玩ZELDA時,第一次變狼入到城,在進入公主的塔時,立即HANG機,按POWER OFF都冇反應:no:迫住啪電掣,開返機去到同一個位,再HANG:no:就這樣試了4-5次,後來熄機5分鐘左右再開返,又過到喎:(
真係嚇鬼死,仲要係買機返來第二朝的事:Q

各位大大有冇試過類似事件,或者打其他GAME時HANG機?
我玩龍珠個時都試個hang呀~~~~~~又係要啪電掣先ok~~~~
我都試過hang機,不過係退出Mii Channel個時,不過要按Power掣熄機先得
咁我又未試過wow~~^^"
原文章由 MinTo 於 6-1-2007 07:40 PM 發表
我玩龍珠個時都試個hang呀~~~~~~又係要啪電掣先ok~~~~

我打龍珠都試過一次
few time,  loading Wii sport, error,  my wife is so piss at that time
講起hang機~~~~
小弟有一次去golden~~睇wii~仲諗緊買唔買時.......見有人買試機咁咪睇下野law
個一男一女好happy地等試~~~點知.......入完wii sport.....loading...loading....loading.....咁耐既???~~原來hang左
個店員.....都......唔知點好~~~haha
我無試過呀~可能我少玩掛,通常都去fd到玩~
超執刀hang 過一次...:*
我都試過, 響mii plaza登出果時
未有呢種情況...但係X BOX360就成日HANG...
我在其他壇都見有好多人hang
有人話update後先發生,有人就話update後冇事
邊句真:?
play wii sports also hang:DD