Toysdaily 玩具日報

查看: 19499|回復: 20

文具店買熱血最強-v-(多圖)

之前溫alevel,本來想買一些新筆來用,怎料最後以超抵價買到這只熱血最強>3<

我小時候曾經有過一只港版,當時是爸爸在sogo買給我的,價值199。9元(我爸爸當時的薪水不過是每天六百多元)。現在我用5支savara順利筆的價錢(商務價)買到一只日版阿修羅,還要是全新的,高興高興,回憶馬上湧現 熱血哇*v*!!!!!!!!!!!!!!!!!

如果重做熱血最強,我覺得應該由四葉和太鼓做主角*v*

小時候已經覺得這些駕駛倉造得很細緻

阿修羅 去啦啦啦

劍身的電鍍還很亮,這個我超滿意∼∼∼∼∼‵‵

1993年 算起上來都已經是16年前的產品咯

機械人大戰∼∼∼∼

這兩個盒蛋變身器做得很好,好期望會有下代∼

Wow~
正呀~
其實文具店系最多寶~~可怕比個死人領匯攪到d 文具店做吾到....:what:
我買過好多正野系文具店~:he:
多謝分享!
熱血最強哥修羅!!!!!!
期待有公司將佢重製
好似獅人鳳咁
正野喎
應該係放左好多年 都冇比人發掘到
頭像被屏蔽
係架~~
文具鋪(開得有返咁上下歷史的)有時真係好多寶的~~:love:
原帖由 鴨仔 於 26-4-2009 12:08 PM 發表
係架~~
文具鋪(開得有返咁上下歷史的)有時真係好多寶的~~:love:

不過最近好多去開ge 文具店都關門大吉了~:no:
如果重有0既 唔該\pm下我話我知呀:sad:
我都好想要呀:help:
另外其實佢係香港個名叫 戈修羅:shy:
2萬個恭喜大大:$:$
不過是"每天"六百多元

orz
大大應該同我同年
剛剛上網睇番熱血最強果3套野d片, 真係乜都番晒黎~
我細個有一盒暴龍~ 不過已經dum左:79:
一直好想有公司出番我地年代d機械人
鐵人28FX
鐵金剛
魔神英雄傳
魔動王
銀堡壘
絕對無敵,元氣爆發,熱血最強
各勇者SERIES

真係諗起都興奮!
以前冇$買齊人, 番出的話一起FULL SET入~~
其實如果佢地出山口式我都好滿足gala..

p.s. 大大真係好好彩~~:71:
大大可否pm買既地點我知嗎!!!
好正! 我細過時成日"夾硬"要屋企人買玩具, 大過左出來做野先知搵$難, 維持生活仲難:$

題外話, 唔好話當年...近十年來...每天有六百多元人工...已經好好:(
請大大pm太鼓公仔係邊到買啦~:64: