Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 藐視?奸笑 之 文具女王~ 戰場原黑儀

大家好,這次開左 “奸笑” 的 戰場原。
先說說感想。
這次的 黒儀 很強大,不過是卻“角度限定”:63:
如果正面來看她,更本不會知道她是誰。(謎之聲:走曬樣。):(
不過 選對角度 的話還是很好看的。:handshake:

絕對領域  絕對是看點,和 “奸笑” 凜姐一樣  (只限絕對領域。):46:

好,不廢話了。

手震。。。。

近一點

藐視~~  (謎之聲:死啦,有點興奮:46:)

文具一覽   釘書機啊,三角尺啊,筆刀啊 應有盡有。:46:

(謎之聲:對焦點在絲襪上吧:p)

掀裙子~~:he:動作很撩人的。重現第1話的場景~~

裙子里也有一兩件文具~:p:46:   (謎之聲:喂~對焦點根本不在文具上吧?在小褲褲上@!)

還有兩件單獨的文具 (戒刀和較剪。)

最後來張搞野版。:he::64::DD

戰場原黒儀: 望什麽望?死人 阿啦啦啦啦啦垃圾君!
阿啦啦啦啦啦垃圾君:.........

兩儀式:叫我?(同樣是“奸笑”出的,是早期的PVC。)(兩儀式的別名:黒儀。):DD

多謝收看。:64:
頭像被屏蔽
呢隻個造型好靚,我都有買
而家就等緊alter果隻,timguan大有訂嗎?
呢隻我都覺得係上上之作
我朋友都有買,都係哥句,角度限定 XD
化物語裡面我最鐘意就係戰場原(小聲:跟住係著 ...
yakumo1987 發表於 11-9-2011 07:28 PM

凜姐我追得好辛苦,我宜家拆的話,無位擺。。。
加上又入左 黑吾王 。
已經留個位畀 黑吾王。(三隻齊曬啦~~癡癡呆呆,坐埋一台 ,咁先好睇的~~):43:
呢隻個造型好靚,我都有買
而家就等緊alter果隻,timguan大有訂嗎?
smallray 發表於 11-9-2011 08:04 PM

Alter果隻,我反而無訂,因為太貴啦。:42:
(個樓梯。。我買的話,我唔知點畀個位佢好)
同埋我成日 凝住凝住 。。:26:(之前Alter的芳佳我有買,但系硬系覺得差少少。。)
好物~
d文具真係好鬼仔細:D
I can't see the under.................
I can't see the under.................
gazza1211 發表於 12-9-2011 12:12 AM

最後一張有少少邊~~ 嘿嘿~:he:
條底底系引左好多文具的淺藍色~:p
any gap...............
依隻我都想入手 但係佢個價一直都唔跌- -
唯有等好時機先入