Toysdaily 玩具日報

24總統完全從新建構

enterbay今次真係愧對fans,呢隻總統件衫唔係俾總統著的,係俾乞兒著的,又皺,又唔廷,完全走晒樣,點搞都搞唔掂........換波地都唔得
條軚點打都係錯的

但冇理由尤佢,於是又係改造的時候了,今次比較大工程
因為個波地根本完全唔o岩身形,要全部加工
總統係黑人,整個波地的比例要厚重,要粗點線條,要有壯的感覺
兩膊加厚,胸部加厚,腰都要加厚,仲要加小小肚腩,大脾又加小小
膊頭同胸最大鑊,起碼加左三層,而且要就住西裝的cutting來做
腰要慢慢搞番個形出來,唔係就咁加厚就算
而家係粗腰而唔係大肚腩

西裝我選用世紀hobby的出品
皆旺一樓果件唔o岩.....因為就算ht波地著,都有大小小,尤其膊位
但世紀呢套就o岩晒,因為世紀呢套其實著在ht上是有一點點窄了
大脾也mount得太緊
但就咁著落enterbay度又係死
只有加厚了身的再著呢套西裝就o岩o岩好......靚到不得之了
手褸要摺一吋搵針線聯埋,才不致過長,而家真係good fit

enterbay今天真係唔掂
呢隻總統好明顯係好冇心機做......波地係冇理由照用的
衣不稱身又用錯料更加係死罪
有心做我地做玩家的實支持,但咁樣實在唔o岩數......
希望隻教父一定要吸收教訓,唔係真係輸梗比ht

頭像被屏蔽
爆粗~!:( :Q
:74: 鬧得好!e隻完全唔掂。
改後只像剛畢業出泥見工的柏大衛!:he:
睇泥已盡晒 人事!:no:
我返去一除一著影完相已經巢晒:* :* ,爭在未拎去乾洗:unhappy:
this is a shame to enterbay! And Jack is not good as well....:80:
淨係得個頭似:67:
:73: 搵d 達人改改佢,OBAMA都係因為件老西巢到唔知點先無入