Toysdaily 玩具日報

明珠台時事節目 <Pick Up Artist 教你15分鐘取得 陌生美女電話>

http://www.youtube.com/watch?v=PHN-5nlJM2k

真係一本"把妹",個個都話自己係pick up artist:67:
:58: 希望在嘗試........
原帖由 yabuki_joe 於 11-4-2009 08:18 PM 發表
真係一本"把妹",個個都話自己係pick up artist

睇一本"把妹達人"當然係唔夠&#22021;,
後面係一個科學&#22021;方法,創始人Mystery 發明&#22021;方法,
即係話你唔使靚仔(你睇片中人就知)、唔使好有錢,都Work﹔
我地公司都有哩套課程&#22021;materials,但肯俾錢學&#22021;人唔多,以為買&#21655;本書睇就得,
老實講淨係買&#21655;聖經係唔夠你上天堂ga,
當中要實地与其他同學一齊行動,一齊練功先係最實戰&#22021;部份!

哩套課程係男士救星,對好多朋友都好有用。

原帖由 Tasuku 於 12-4-2009 06:54 PM 發表

睇一本"把妹達人"當然係唔夠&#22021;,
後面係一個科學&#22021;方法,創始人Mystery 發明&#22021;方法,
即係話你唔使靚仔(你睇片中人就知)、唔使好有錢,都Work﹔
我地公司都有哩套課程&#22021;materials,但肯 ...

可唔可以唔再賣廣告...
原帖由 玩具 於 12-4-2009 07:07 PM 發表

可唔可以唔再賣廣告...

賣咩廣告?
我地唔認識哩班人,我地亦唔係做哩個市場&#22021;,不過相關內容都要識﹔
我唔會隨便教人,但唔介意討論!

既然你咁講,我依家就幫佢賣廣告,各位有需要&#22021;兄弟去佢地度睇睇():
http://eugene10d.homeip.net:81/pua/

想知多D可以問我。