Toysdaily 玩具日報

查看: 6899|回復: 32

柔王丸盒旦玩一玩

勁好玩

飛龍腳-----------呀义义....................

二招KO

玩前玩後對比

玩後實物大圖

謝謝觀看
玩後感:
$1Xx 一set五隻,但其實只對柔王丸一隻有興趣,雖然如此,但都十分物超所值,勁好玩

[ 本文章最後由 Douglas.M.Saint 於 2-1-2007 03:05 PM 編輯 ]
呢set嘢真係超正! 原全做到套卡通嘅神緒! 大大係咪入晒拳頭同張手版呀? :$
good bor!!
brother, where you buy it....i can't find it anywhere.!
其實我係同我個friend一齊買一個原box,然後對分,柔王丸他就要拳頭,我開手,其他就要2 set 拳頭(因我會改造repaint)
我係一出時用$35x 買一原box的(在砲台山),我見船仔有散抽$35.x一盒,你可以同佢買一原box,因為一box一定齊
一set拳頭同一set開手的,沒有重覆
nice~ 我今個星期都要入na:shiny::shiny:
雖然d joint 位唔係特別,但勝在可動範圍高. 好好玩. :)
原文章由 jackstraw鼻屎佬 於 2-1-2007 02:04 PM 發表
nice~ 我今個星期都要入na:shiny::shiny:

haha:DD要喇
我見過, 但忍手忍得好辛苦:cool::die:
where can find the full set include the special version ar???
請問大大係唔係改裝過o既呢 , 好似同原裝有d唔同咁o既喎?! :?
:shy:係,不過都只是改頭部,加高,加刻線, 加貼紙和滲線only
原文章由 NT1 於 3-1-2007 03:23 PM 發表
:shy:係,不過都只是改頭部,加高,加刻線, 加貼紙和滲線only

大大改得好好, 我都想試o下, 可唔可以講o下點改, 特別係頭部點改同 點樣加高? thanks!
Yes, they are really very 好玩 for their price ! :)

Unfortunately cannot get the limited edition clothes.:sad:
好正好想要呀