Toysdaily 玩具日報

查看: 3802|回復: 16

[分享] 06年最後一日,另類舊品一入:賭博默示錄 - 開司 12"

01年舊品,限定物,06年最後一日以特價購入。:)

這隻由Medicom出,Made in Japan. 雖然係全新,不過可能太耐的關係,皮褸上的水印已經溶溶地。唔知有無辨法處理呢?我而家唔敢摸到D水印,驚甩。

多謝欣賞!

補多張背面俾大家睇下。

[ 本文章最後由 jasonluk 於 2-1-2007 09:45 PM 編輯 ]
我只得"破戒錄"的開司!

真係好另類喎:shy:但係都唔錯喎

好正!!!

好正呀大大!!:love:

請問係边處買架?  仲有冇貨呀?   我都係同好嚟架!!!
我買晒2隻(不過我自己未開過)~:die:

仲有一疊印有【兵藤會長】既銀紙~:D

請問係
[quote]原文章由 cerberusben 於 1-1-2007 08:54 PM 發表
好正呀大大!!:love:

請問係
銅鑼灣和旺角近球場的船仔都見過, 兆萬地庫應該重有!
希望你搵到!
原來咁多同好。正!

Time大大,我都想買埋"破戒錄"個隻呀! 話時話,你頭像個Batman stature 知唔邊度仲有得賣呢?搵左好耐....

cerberusben大大, 我係球場船仔買,只得一盒。特價 ^((。

Jawa大大疊帝愛銀紙超正!另快D拆啦,因為太耐,D水印膠會溶,內有膠袋包住成個figure,我拿出黎時個膠袋已經痴住D水印圖案,我幾驚痴甩埋D水印呀。

[ 本文章最後由 jasonluk 於 1-1-2007 11:00 PM 編輯 ]

明日落 銅鑼灣船仔睇睇先

多謝大大回覆

明日"非"身落去船仔搜刮下先!
我都是同好,請問邊個版會有"帝愛紙幣"??:loveliness:
jasonluk:
多謝指點~ 我都快d拆出黎睇睇先~唔該晒你先
原罪:
【帝愛紙幣】係日本限定野黎架~ 我估而家係香港應該搵唔倒架啦~(果時都冇乜店會入貨呢隻野啦 都冇人識.....)
隻Batman早排在銅鑼灣糖街重見有(1/F, 2/F,2間舖都有)
或者去旺角兆萬分店,
Inpoint電梯對住個間都可能重有!
希望幫到你!
原文章由 TIME 於 2-1-2007 12:31 AM 發表
隻Batman早排在銅鑼灣糖街重見有(1/F, 2/F,2間舖都有)
或者去旺角兆萬分店,
Inpoint電梯對住個間都可能重有!
希望幫到你!

唔該晒,等我去搵搵先。
VERY NICE~~:shiny::shiny: