Toysdaily 玩具日報

無限合體 研討會

:oh:這個年頭,買個食玩姐........都咁麻煩
有冇巴打出街見到隻地隱俠@_@?

見到龍大做既  奧米加獸..??
我都試著做了一個~~
材料全部一樣..只加了個鷹的角(因為紅色角跟藍色角是一對!!

身體主要用了牙龍和騎士朋友...(白色的

右手就係炎龍和戰鬥暴龍劍???????????

左手...風龍和砲砲

充滿頭既尾部~~~

其實我原本係張牙龍頭放在下(身)體???..不過會冇左個頭...
不過係找不到白色頭的情況下..(白色頭先似奧米加~
只好用牙龍頭...
不過我都係覺得牙龍頭放下面靚d

注:腳部分可動性...極低
    手就好好

多謝大家
竟然叫我龍大~多謝多謝~

配色問題,要是要做奧米加果然還是需要兩只牙龍才比較合適:42:
:oh:OMG獸~2位大大的創意思維真好啊
期待D-ART嘅Omegamon.......話說無限地隱俠出左未?
出左了,但未见有人入手,JP好多网都见到有测评了·····希望快D有买
日本過邊寫 30號發受...香港要等多幾日
話說我發現到一個最岩做奧米加既頭!!!!

其實係用個西牛頭加個v

不過我覺得真係唔錯
換左個頭之後

同埋我張心口個v字放左去後面
點樣?
感覺差別唔大
OMG獸的胸是3條藍色爪痕,這個部份不好處理

我在台灣代購賣好進化合體啦.
在路上,10日內應該到貨,價錢方面對比以前買到個價錢來講都算OK...
180包郵

我是不是太衝動.其實等多排國內就有貨...
想想有無其他形象的人物是紅白藍黑這4種配色的?這樣做出來的東西應該比較好看.
感覺差別唔大
OMG獸的胸是3條藍色爪痕,這個部份不好處理

我在台灣代購賣好進化合體啦.
在路上,10日內 ...
龍獠牙 發表於 4-9-2010 01:39 PM

早买早享受,迟买小两旧
180包邮算可以了,BT上就两家有卖,430~450··落唔到手

好「高」啊,千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其千其吾好買
回復 1311# 061221

無限地隱俠(燃燒)本來就係個細露黎.....矮並唔出奇0.0
回復 1310# Guan

也是,雖然180里有50多是郵費和服務費

鴻發果個正傻,甘賣點系做生意的做法.唔怪他店裡的東西唔多人買

至於450哪個...看咯應該是唔知頭唔知腦,因為看到淘寶上沒其他人賣
以為一套真是可以賺甘多,學鴻發個價錢