Toysdaily 玩具日報

全港首設[玩具銀行],收集捐贈玩具 借低收入家庭兒童,請大家支持!!!

Useful to me and I will donate some of my collection there.  :)
頭像被屏蔽
先十卜...
等小弟得閒去清玩具~~
幫助小朋友~~
support :71: 絕對一舉兩得, win win 雙羸 :73:
:71::71::71::71::71:
都好呀﹐好多玩具都多左出唻 (買左double) 點捐﹖
support :71:
一定支持~~玩具可以帶俾人開心 ~~
我地出少少力 就可以令更多小朋友開心~~
好有意義~~~
我會捐晒我細個
玩果d咸蛋超人同龍珠公仔(仲keep得幾好ga)~出黎
昨日看新聞,舉出一些他們不要的玩具的例子,是一對機械人,因為有打鬥意識。我想我們這裡所有人的玩具九成他們不會要,可惜!
支持:71:
不如唔好捐比低收入人士......
捐比d中產仲好la...........
d錢用起黎仲少過低收入:angry:
大家都可以捐比我嫁
原帖由 clement3 於 23-1-2009 01:58 PM 發表
昨日看新聞,舉出一些他們不要的玩具的例子,是一對機械人,因為有打鬥意識。我想我們這裡所有人的玩具九成他們不會要,可惜!

I have checked and mine are not fit for them............. :67:

Anyway, still support and hope this plan can be success!  :)
原帖由 Lady 於 23-1-2009 12:16 AM 發表

同意
我想捐舊電器去環保處個舊電器回收計劃
係有好多回收中心呀...全部係港島...我住九龍架麻....件件電器都勁大勁重..............................
而呢個玩具銀行又係東涌......

唔唔..
我懷疑佢地根本冇諗呢個問題..
以為d人真係會肯拎住大堆玩具去比佢地..
除非真係加個流動既回收站la...唔係一定唔會成功
原帖由 Douglas.M.Saint 於 23-1-2009 05:11 PM 發表

I have checked and mine are not fit for them............. :67:

Anyway, still support and hope this plan can be success!  :)
看來他們要的是玩具,不是動畫精品.......例如扭計識...:unhappy: