Toysdaily 玩具日報

全港首設[玩具銀行],收集捐贈玩具 借低收入家庭兒童,請大家支持!!!

支持!

:!
120% support
絕對支持:71:
我都好想幫手,不過我大部份玩具,都應該唔係小朋友想玩既野...
都好喎…剛剛有地球文係手:45:
頭像被屏蔽
地點問題永遠係呢類服務既死症...
記得以前有一大堆舊玩具想捐比救世軍..
問佢地有咩地方可以收..佢同我講得九龍果頭(唔記得咩地方.但係得一個回收站)
我當場呆左...我住大埔的.你叫我點拎一大堆野出去九龍捐比佢丫..
除非佢會提供上門回收la..否則成效有保留..
睇電視話佢地想要啲益智既玩具,色情,暴力成份既唔啱
要既都係串字遊戲,拼圖果啲..佢地小朋友既年齡都應該幾細下.....
我地果的都好難啱佢地喔
我睇勻自己簡屋,

我諗變型金剛類都應該得o瓜。
會唔會只收D益智玩具o架~~~
好老實...在下D龍珠、Gundam、神話、revoltech ~~~同益智唔係好拉到關係o架o番~~
唔好又好似乜乜會咁....唔新既唔要、開袋既唔要、唔益智既唔要......唔好意思...我真係冇囉~:ar:

所以我會支持救世軍~~:$,如果呢個會冇限制既話...我亦同樣支持~~~

唔好又好似乜乜會咁....唔新既唔要、開袋既唔要、唔益智既唔要......唔好意思...我真係冇<---我覺得跟本就係要買過新既比呢種機構
好有意義:71:
支持。
原帖由 多啦A貓 於 22-1-2009 05:36 PM 發表
地點問題永遠係呢類服務既死症...
記得以前有一大堆舊玩具想捐比救世軍..
問佢地有咩地方可以收..佢同我講得九龍果頭(唔記得咩地方.但係得一個回收站)
我當場呆左...我住大埔的.你叫我點拎一大堆野出去九龍捐比佢 ...

同意
我想捐舊電器去環保處個舊電器回收計劃
係有好多回收中心呀...全部係港島...我住九龍架麻....件件電器都勁大勁重..............................
而呢個玩具銀行又係東涌......
:71: