Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Aryan

Street fighter IV Ken@NECA

原帖由 Aryan 於 14-1-2009 01:26 AM 發表
各位大大,佢個樣我預左被插...如果當時有得揀,我唔會揀佢...入手完全當一件新物分享,僅此而已:38:

其實有無第二款阿Ken頭可以換落去?
昨日試玩過朋友果隻,玩都幾好玩,只係接受到佢個面相就得.....
原帖由 squareone 於 19-1-2009 05:16 PM 發表
痴死o左? 用界刀cut開ok嗎? :(

[quote]原帖由 luce 於 19-1-2009 01:22 PM 發表

買左、but件衫

所以可能的話想看看図解、我驚ィ巨在背後再多一個接口

好似0甘様:(74#)
http://www.huntershobby.com/viewthread.php?tid=17978&extra=page%3D1&page=8

比張你地睇:p
頭像被屏蔽
原帖由 luce 於 19-1-2009 06:34 PM 發表

所以可能的話想看看図解、我驚ィ巨在背後再多一個接口

好似0甘様:(74#)
http://www.huntershobby.com/viewthread.php?tid=17978&extra=page%3D1&page=8

件野除左出来LU、EVEN背後会有個孔(仲件3 D色会NUT落去TIM:55:)

但件野除出来後 身型正好多同可動都会大増:71:

正!!
:36: 勁