Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

【勇者@toysdaily: Yusha net updated in Japan 4/9/09

原帖由 黃昏之魔彈 於 29-3-2009 01:26 發表
終於入哂三隻壯絕合金
放棄了變形合體,真的比CM's的帥多了

好彩三隻到宜家都未自動甩頭甩骨 XD

Good luck......................... nearly 100% after time..............:( esp. if you display them.
之前都有係另一個Topic聽師兄你講過
不過幾年之前入左隻金色GFG,一直都安好
之前係Yahoo有好價的GGG和GFG,終於先後入埋
希望佢地都生生性性,唔好自行解體

不竟外型真係比其他PRODUCT好太多
始終有個怨念,唔信邪一入

BTW 我聽人講過會自行解體是第一版的事
唔知有無人聽過?
原帖由 黃昏之魔彈 於 31-3-2009 18:39 發表
之前都有係另一個Topic聽師兄你講過
不過幾年之前入左隻金色GFG,一直都安好
之前係Yahoo有好價的GGG和GFG,終於先後入埋
希望佢地都生生性性,唔好自行解體

不竟外型真係比其他PRODUCT好太多
始終有個怨念, ...

NO one knows.
1-2y should be OK for ver.1.0 but ver 1.5 was released for ~1-2y only, so we still are not sire.
Just from the prototype seen, there is no change in alloy used, so the fragile point should still be there.

You should also see this topic on yesterday.
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=91276&page=1#pid3166666
好勁既收藏啊, 如果post埋 dx 版就好啦:handshake:

我都好努力咁搵返d勇者番黎...................:no:
好耐無勇者新玩具出,唔想玩復刻,太死板
I am waiting for CMS Great Fire Dagwon.
原帖由 genesicgaogaiga 於 7-6-2009 10:30 PM 發表
I am waiting for CMS Great Fire Dagwon.
玩過隻4G都怕怕,又唔知火炎合體活動如何,都唔知takara係咪想放棄勇者條線
你好,希望不介意推帖
我都是勇者fans,但很後期才接觸…希望多多指教~ =D
原帖由 音波 於 12-7-2009 19:45 發表
你好,希望不介意推帖
我都是勇者fans,但很後期才接觸…希望多多指教~ =D

Your welcome.
想問下有沒有人有收勇者特急OST?
我完全找不到…
原帖由 音波 於 13-7-2009 18:25 發表
我完全找不到…

what is your meaning?
原帖由 genesicgaogaiga 於 13-7-2009 06:41 PM 發表

what is your meaning?

我找不到網上有1993年勇者特急的原聲大碟Original Soundtrack了……
有沒有大大有這CDs?
Sorry! anyone can let me know where can order this one?

原帖由 音波 於 13-7-2009 06:25 PM 發表
我完全找不到…
勇者特急同黃金勇者都想揾:o
原帖由 yugi 於 16-7-2009 04:59 PM 發表
勇者特急同黃金勇者都想揾:o

我有黃金勇者OST:(