Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

【勇者@toysdaily: Yusha net updated in Japan 4/9/09

Bought GGGG figure today la~:43:
原帖由 cybaster 於 2009-1-9 23:30 發表
Bought GGGG figure today la~:43:

Hope your GGGG is OK...
請問有冇人知,,有冇咩網,,
係可以查晒BRAVE合金出過D乜...?
原帖由 KAISAR 於 15-1-2009 00:53 發表
請問有冇人知,,有冇咩網,,
係可以查晒BRAVE合金出過D乜...?

check the website of CMS
http://www.cmscorp.jp/products/index.html#bg
原帖由 genesicgaogaiga 於 15-1-2009 01:22 AM 發表

check the website of CMS
http://www.cmscorp.jp/products/index.html#bg

唔該晒4G大=]
我仲以為冇官網...唔知點解用GXXXXE搵唔到-0-

舊物新post 之 CMS05 GFG

请问有无大大知道 关于 tomy 历代勇者玩具的review web-site啊?   
有的话  可否出个post讲俾小弟知道
不胜感激
原帖由 vitamin_roy 於 20-2-2009 14:20 發表
请问有无大大知道 关于 tomy 历代勇者玩具的review web-site啊?   
有的话  可否出个post讲俾小弟知道
不胜感激

Try this one

http://transrave.fc2web.com/toy/bravehero/museum.html

何時才有BR-06???

小弟已經入手 BR01~03  + BR-05
TAKARA何時會出BR-06???

會是什麼機體呢??
原帖由 s073521204 於 16-3-2009 01:13 發表

會是什麼機體呢??

very unlikely..............:80:
雖然BR-01~03 的金色部份塗裝有點瑕疵

但是BR-05 真的做的很棒阿:71:

能有黃金達剛那最好= =+
原帖由 s073521204 於 16-3-2009 01:13 AM 發表

會是什麼機體呢??
要cms快點倒閉先有機:unhappy:
今天小弟剛入 DX始源勇者王 改訂版
結果發現  肩上老鷹爪子  每次都被擠掉:56:

害我組到有點生氣:53:
有沒有誰可以幫忙呢?  有啥組合技巧
原帖由 s073521204 於 19-3-2009 22:50 發表
今天小弟剛入 DX始源勇者王 改訂版
結果發現  肩上老鷹爪子  每次都被擠掉:56:

害我組到有點生氣:53:
有沒有誰可以幫忙呢?  有啥組合技巧

The craws can't be fit if they are not in perfect position.
Trial and error is important.
終於入哂三隻壯絕合金
放棄了變形合體,真的比CM's的帥多了

好彩三隻到宜家都未自動甩頭甩骨 XD