Toysdaily 玩具日報

be@rbrick 討論區 [31 Jan update: Levis 1000%, tokidoki fighter 100% page88]

回覆 685# 的文章

me too!!

回覆 690# 的文章

幾米BE@RBRICK七月出,到時應該有賣熊的地方都會有。
五隻套裝唔知係咩,你可以上www.bearbrick.com睇下有無,同叫甚麼名字。
原帖由 totototo 於 30-6-2009 09:51 AM 發表 各位 ching , 我係新手有d野唔明 , 想請各位ching指教我好鍾意幾米嗰隻 , 唔知點樣可以買到呢 ?另外我見到有1 set 5隻 , 白色身,嗰樣好似係京劇面譜不過有人話係假 , 唔知係唔係 ? ...

我見過, 那不是medicom官方的.:angry:
我好遲先玩be@rbrick, 而加先有第一版

唔該晒 Albiwong  &  yui style 兩位ching  :handshake:
原帖由 yui_style 於 29-6-2009 01:00 發表 :57::57:好想睇

yui_style 兄叫到....無得偷懶添,
反光真係好難攪, 粗影幾張算了....

ENJOY...:)

FUTURE......2018.....   .... ... WORLD.... ....

屍橫遍野.... ( T-600 主題) .....

SKYNET..... ... ... 量產 T-700 , T-800

客串.... 快D出12吋喇

點小得佢呀.....不過呢期唔夠 ENDOSKELETON 紅呀....
原帖由 Jimy 於 1-7-2009 04:34 AM 發表

yui_style 兄叫到....無得偷懶添,
反光真係好難攪, 粗影幾張算了....

ENJOY...:)

FUTURE......2018.....   .... ... WORL ...

嘩! 好正呀:71:
頭像被屏蔽
原帖由 Jimy 於 1-7-2009 04:34 AM 發表 yui_style 兄叫到....無得偷懶添,反光真係好難攪, 粗影幾張算了.... ENJOY...:)    FUTURE......2018.....   .... ... WORL ...

正呀! :71:靚相靚相!!!
仲有埋background:71:
原帖由 ahlamtsz 於 1-7-2009 12:30 發表
Wah... 師兄好多 Terminator 呀..:handshake:  
我抽左 6 隻都唔仲呀.... :$
唔知師兄可唔可以讓一隻比我 le.....:help:

皆旺同兆萬應該仲有得揀款買,
阿虎都有,hope can help u ^ . ^
原帖由 yui_style 於 1-7-2009 12:34 發表

正呀! :71:靚相靚相!!!
仲有埋background:71:

哈哈,
個background其實係 Hot Toys 個 Terminator 紙袋.....:DD
頭像被屏蔽
Go to 皆旺 or yahoo to bid,  better price than other places...

回覆 693# 的文章

By the way, if you talk about "fake" Bearbrick, be careful to buy in Mong Kok 先X廣場. I bought Series 3 set (7 個) there before, and found that there are some bearbricks packed with different "質地 膠袋" ... and should be faked...
頭像被屏蔽