Toysdaily 玩具日報

be@rbrick 討論區 [31 Jan update: Levis 1000%, tokidoki fighter 100% page88]

回覆 624# 的文章

呵呵~~没想到香港也有人看我写的东西~~~~只是一些分享~~以后多交流
[20 Jun update]series 18隱藏 (速報版)

圖from Yahoo JP / Blog@instinctoy
隨時更新

good job! i like it                        wait for series 18
:59:  i want the secret hello kitty...

回覆 630# 的文章

在馬鞍山買到,重要正價。Thank you!!

回覆 632# 的文章

only like Kitty and sponge bob....is it 192???
今日响焦人聽到有人問訂黑版隻超合金.
店主話: " 因為全港應該只得50隻... 所以宜家唔接受預訂.  ("宜家唔接受預訂"嘅意思係... 之前係接受預訂的.), 但如果之前訂咗嗰啲, 就一定有貨."

所以, 唔知邊位咁好彩已經落咗order呢?!
請問係唔係只得5隻隱藏版呀?
原帖由 TREND 於 20-6-2009 11:41 PM 發表
今日响焦人聽到有人問訂黑版隻超合金.
店主話: " 因為全港應該只得50隻... 所以宜家唔接受預訂.  ("宜家唔接受預訂"嘅意思係... 之前係接受預訂的.), 但如果之前訂咗嗰啲, 就一定有貨 ...
訂左:43:

回覆 636# 的文章

hellokitty&sponge bob  1:48
原帖由 rto 於 21-6-2009 08:52 AM 發表
200% Metal Bearbrick - black
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-99302-1-1.html

:66: 點解... 點解... 佢已經係你手上???
S18幾時有? 唔想花交通費, 等有街貨先出MK. thx

回覆 641# 的文章

Oh..good...dunno what is 1/192 this time la???

回覆 642# 的文章

haha....my wife bought it for me....