Toysdaily 玩具日報

查看: 15612|回復: 22

黃金魔界騎士@BANDAI煌人牙狼GARO 01

只要有光的地方,就有影子的存在。
從太古的時代開始,人類就本能地對影子感到恐懼。
以影子為門出現的魔獸。
在歷史的陰暗面,數不清的人的靈魂,被魔獸當作餌食吃掉。
但是,因為能切斷黑暗的騎士的劍,人們獲得了光明。
之後,經過了很長的時間。騎士和魔獸之間的戰鬥,
隨著時光的流逝而被人們所遺忘。
但是,有光的地方,就有影子的存在。
即使是現在,光和影的戰鬥仍在繼續著。。。。。。

經過嚴格的訓練唯一能與魔獸戰鬥的騎士。嚴格意義上來說只有被授予稱號的才能成為真正的魔戒騎士。
魔戒騎士被允許從魔界召喚所授予的鎧甲,成為所向無敵的戰士。但是召喚來的鎧甲在99.9秒以後必須解除。

只玩具本身好多人會話關節做的五好,同埋質感過膠.但當你羅上手FEEL到距既重量同埋擺下POSE
你就會覺的就算M記出都可能出成感而已,最多裏面配套皮衫比你.講真以家感既價錢,真系抵玩拉,
同只山口差五多既價錢.感大感閃又實凈既野.抵買拉!!
可動方面OK既基本想擺既POSE都大概可以擺出,招牌架劍既POSE就勉強擺到出來,舉劍就下位就得了,
畢竟胸甲對對手夾埋有D影響.

2分钟火焰.........虽然丑,胜在快...................

其實呢隻個質感真係幾強, 但係屋企真係冇位擺, 唔係我都會買
good, brother, I also bought 1 yesterday~~~ :61:
呢隻係 12'??
幾草野..實在抵玩:71:
原帖由 老文 於 19-12-2008 02:48 PM 發表
...係唔多like佢和風太重...個人觀感
原帖由 kingeltshan 於 19-12-2008 02:16 PM 發表
good, brother, I also bought 1 yesterday~~~ :61:

尼件幾好啊,五系由價錢決定既好多野.
原帖由 蜘蛛聖鬥士 於 19-12-2008 02:45 PM 發表
呢隻係 12'??

YES!
呢隻野好大隻
又唔貴
好抵玩:43:
幾草梗係抵,我買個時要3魚有多:59:

原帖由 老文 於 19-12-2008 02:48 PM 發表
like the green flames.
呢隻好似係12吋果隻嚟喎......最衰無位, 若果唔係實入埋!
「兩分鐘火焰, 雖然醜, 勝在快」

所有魔戒騎士只可以變身分半鐘, 否則就會「心滅獸身」, 呢個烈火炎裝狀態點可以維持兩分鐘? :? :? :?

樓主大大係想講影同左幾多時間黎影?????

不過即使樓主如何自謙, 小弟都好鐘意你影出黎魔導火o既陰森同埋氣勢 :$ :71:

P.S. 小弟都以好價入左, 做屋企o既神像真係正斗 :34: :34: :34:

原帖由 garykctse 於 19-12-2008 08:34 PM 發表
「兩分鐘火焰, 雖然醜, 勝在快」

所有魔戒騎士只可以變身分半鐘, 否則就會「心滅獸身」, 呢個烈火炎裝狀態點可以維持兩分鐘? :? :? :?

樓主大大係想講影同左幾多時間黎影?????

不過即使樓主如何自謙, 小弟 ...

呵呵,大大,我意思系尼張相既火焰我PS用左兩份鐘整出來。。。。。所以比較粗。。。。呵呵

呢張正 :71: