Toysdaily 玩具日報

Yamato Macross 產品速遞提提你 (Dec 19 更新)

原帖由 macross007 於 20-12-2008 06:19 PM 發表

係o羅 !! 信和仲平 2 蚊 !! 真估唔到 !! :80: :80: :80:

希望老細見到 , 可以平過 信和 la .......................:56: :56: :56:

吾係嘛...争個2蚊都想人平...
SSP 紅婦人機 %*)
深水埗藍婦人6魚紅婦人5魚8蟹VF1s馬輝機7魚4蟹:78:

回覆 48# 的文章

星期日有開嗎?
原帖由 BlackAce 於 21-12-2008 08:35 PM 發表
星期日有開嗎?

Sunday唔開,同埋早d去,好早就收
原帖由 wopa1969 於 21-12-2008 06:00 PM 發表
深水埗藍婦人6魚紅婦人5魚8蟹VF1s馬輝機7魚4蟹:78:

請問ssp那裡?
原帖由 Boxster 於 22-12-2008 02:16 PM 發表

請問ssp那裡?
sham sxxx po :78:
原帖由 S20081997 於 22-12-2008 02:51 PM 發表
sham sxxx po :78:  

我知ssp等於深水埗, 但係深水埗咁大, 有無貼士係邊間?
原帖由 Boxster 於 22-12-2008 16:41 發表

我諗佢地講緊元州街的"福利"。
原帖由 大姐姐 於 22-12-2008 08:57 PM 發表

我諗佢地講緊元州街的"福利"。
sorry , yours answer is wrong !!
原帖由 Boxster 於 22-12-2008 04:41 PM 發表

:65: hi, if u want to know ,pm me la !! :78:
原帖由 S20081997 於 23-12-2008 01:07 發表
sorry , yours answer is wrong !!

Answer??  我不是在作答問題, 何來答案?  為何閣下不直接提供SSP的玩具舖名稱, 要人PM閣下, 是否恐怕再次提供錯誤情報??

P.S.唔該進修一下英文和文法, 我現在還不明閣下所創的"Wholesell pie price"是何解?
原帖由 大姐姐 於 23-12-2008 12:40 PM 發表

Answer??  我不是在作答問題, 何來答案?  為何閣下不直接提供SSP的玩具舖名稱, 要人PM閣下, 是否恐怕再次提供錯誤情報??

P.S.唔該進修一下英文和文法, 我現在還不明閣下所創的"Wholesell pie price"是何解?
o佢d英文...可怕
最討厭係成日整大d字o既size, 成日賴醒目係度報價, 又話收到fax, 又話收到批發價單, 居心叵測, 真係好難相信佢唔係玩具舖老細:67:
原帖由 大姐姐 於 23-12-2008 12:40 PM 發表

i like ya !!