Toysdaily 玩具日報

Yamato Macross 產品速遞提提你 (Dec 19 更新)

原帖由 Panzer 於 19-12-2008 04:09 PM 發表
I would want 0S, but the price and the size would have implications, so I am still struggling.:56:

我都唔知而家0S個價算唔算貴...  

不過對於我黎講,福卡專用機係必入既

入左心安理得,當賺返個peace of mind :78:
原帖由 macross007 於 19-12-2008 02:13 PM 發表

Yes ar  :35: :35:

我都未呀 !! 我諗老細同批發商傾緊價錢 , 希望只係 5 魚左右喇 !!:63: :63:
of course not !! :78:
yamato macross toys time table マクロスシリーズ
アイテム名発売予定日
1/60 デストロイド・トマホーク オリーブドラブ版2008年12月
1/60 デストロイド・ディフェンダー2008年12月
1/60 完全変形VF-1S ロイ・フォッカー機発売中
1/60 完全変形VF-1J 一条 輝機発売中
1/60 完全変形VF-1D2009年2月
1/60 完全変形VF-11B withスーパーパック2009年3月
1/60 完全変形VF-1S マックス機2009年3月
1/200 Variable Fighters Collection series1発売中
1/200 Variable Fighters Collection series22009年2月

■群雄【動】
アイテム名発売予定日
群雄【動】♯012 ゴッドグラヴィオン発売中
群雄【動】♯013 グランカイザー2008年12月
群雄【動】♯014 VF-19Aエクスカリバー発売中
群雄【動】♯015 VF-11Bサンダーボルト発売中
群雄【動】♯001EX YF-19withファストパック2009年
群雄【動】♯002EX YF-21withファストパック2009年
群雄【動】♯003EX VF-11Bwithスーパーパック2009年
群雄【動】VF-1S バトロイド(仮)未定
more information at ours SDF-1 艦橋 (Macross 討論區 - a continuous version) have links http://www.toysdaily.com/discuz/thread-802-246-1.html( can see /know more )thx panzer brother :)
呢個月真係中哂七隻  

Defender 同 戰斧 OD色都出得切 :time:

唔通個天都唔鍾意我?
原帖由 呂品器 於 19-12-2008 06:39 PM 發表
呢個月真係中哂七隻  

Defender 同 戰斧 OD色都出得切 :time:

唔通個天都唔鍾意我? http://i237.photobucket.com/albums/ff13 ...
brother ,where can found yrs new picture ?? :78:
原帖由 luciferdark 於 19-12-2008 02:36 PM 發表
兩隻婦人機佢訂價係
六條魚
三隻蟹
八隻雞
我最後等現貨睇下點了

婦人機菜檔今日未返到貨,老細話要明天,隔離過幾間舖價錢exactly
原帖由 大懶熊貓 於 19-12-2008 11:33 PM 發表

婦人機菜檔今日未返到貨,老細話要明天,隔離過幾間舖價錢exactly

咁岩... 我今日唔得閒去... 我尋日問老細既 :(

Thx 師兄 update
其實隻婦人機復刻連外盒都復刻埋, 有幾多人肯買米娜機.
原帖由 redfish 於 20-12-2008 07:32 AM 發表
其實隻婦人機復刻連外盒都復刻埋, 有幾多人肯買米娜機.

藍機係第一次出還是復刻呢?

回覆 39# 的文章

一定是復刻, 因我上星期在灣仔見過, 當時藍婦人機未出的:77:
原帖由 nakeman 於 20-12-2008 08:32 AM 發表

藍機係第一次出還是復刻呢?

復刻
原帖由 呂品器 於 19-12-2008 02:22 PM 發表

尋日問佢,佢話應該係 6.3魚...  :o

希望有新好消息...

Oh no !!   淥生凌魚................無得減............:die: :die: :die:

原帖由 BlackAce 於 20-12-2008 09:18 AM 發表
一定是復刻, 因我上星期在灣仔見過, 當時藍婦人機未出的:77:

原帖由 redfish 於 20-12-2008 09:44 AM 發表
復刻

哦…咁唔急買囉…唔該晒
原帖由 macross007 於 20-12-2008 05:32 PM 發表

Oh no !!   淥生凌魚................無得減............:die: :die: :die:

信和賣緊藍婦人機62x
紅婦人機59x
原帖由 redfish 於 20-12-2008 06:11 PM 發表

信和賣緊藍婦人機62x
紅婦人機59x

係o羅 !! 信和仲平 2 蚊 !! 真估唔到 !! :80: :80: :80:

希望老細見到 , 可以平過 信和 la .......................:56: :56: :56: